ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ

Από το taxalia
σήμερα πήραμε αρκετά e-mails σχετικά με το μετρητή της
που εμφανίζει τη FYROM, όχι με το επίσημο διεθνές της όνομα, αλλά με το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο "MACEDONIA".
Το θέμα έβγαλε μόλις και το http://citypress-gr.blogspot.com/
Oπότε ξέρετε τι κάνουμε!
1. Αφαιρούμε αυτή τη μαλακία από τα blogs μας.
2. Επικοινωνούμε με την εταιρεία που το παρέχει και είναι η idealpes στο Παρίσι
εδώ: http://www.idealpes.com/pages/contact/
XΩΣΤΕ ΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΛΕΟΝ.
Τα επιχειρηματα γνωστά: "Η χώρα λέγεται FYROM (τους παραπέμπουμε στον Ο.Η.Ε. http://www.un.org/members/growth.shtml ) και αν δεν το αλλάξετε θα σας μποϋκοτάρουμε, θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στο όνομα, της κατά τα άλλα καλής εταιρείας σας, δείχνετε ότι δεν έχετε σοβαρότητα καθώς δεν γνωρίζετε το επίσημο όνομα μιας χώρας κ.λ.π."
ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ, Π.Χ. ΤΟΝ http://www.compteur.cc/
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟ maps.google.com, AΛΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ !
Δυστυχώς δεν έχουμε κανέναν γαλλομαθή εδώ να βοηθήσει. Είμαστε βέβαιοι όμως ότι δεν θα τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί.
UPDATEΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΗ ΗΡΘΕ !
http://taxalia.blogspot.com/2008/09/sos-poject.html
















4 σχόλια:
ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ!
Δεν πιστεύαμε στα αυτιά όταν μας τα είπαν, αλλά δυστυχώς, ήταν αλήθεια! Ο επικίνδυνος για τον Ελληνισμό Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, έδωσε ρεσιτάλ ανθελληνισμού, ακολουθώντας τα χνάρια του Μακάριου.
Και τι δεν είπε… «Η Κύπρος είναι θύμα εξωτερικών παρεμβάσεων που έσπειραν τον σπόρο για τα εσωτερικά προβλήματα του νέου κράτους. Αυτές οι δυσκολίες εξυπηρέτησαν στρατηγικά συμφέροντα εχθρικά προς την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητά μας. Το αποκορύφωμα ήταν το στρατιωτικό πραξικόπημα της στρατιωτικής Χούντας των Αθηνών και η τουρκική στρατιωτική εισβολή τον Ιούλιο-Αύγουστο του 1974». Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη που παραχώρησε, είπε και άλλα απίστευτα, υπερηφανευόμενος για τον ανθελληνισμό του: «Ήταν λίγο διαφορετική από τα προηγούμενα, γιατί μιλήσαμε και για το πραξικόπημα της χούντας». Διαβάστε τι έγραψε, όχι εμείς, αλλά η «Ελευθεροτυπία» (29 Σεπτεμβρίου 2008, σελ. 7): «Η ομιλία του κ. Χριστόφια δεν ήταν μόνο “διαφορετική”, αλλά και επικίνδυνα “πρωτότυπη”.
Για πρώτη φορά από το 1974 στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ακούστηκε από κυπριακά χείλη αυτό που πάντα ήθελε να ακούσει η Αγκυρα, ότι αυτή “απλώς παρενέβη” στη νήσο γιατί απειλείτο η ασφάλεια των Τουρκοκυπρίων από το πραξικόπημα της χούντας… Ελπίζουμε ακόμα το θέμα ελληνικής χούντας και τουρκικής εισβολής να μην απασχόλησε τη συνάντηση Δ. Χριστόφια –Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, που φημολογείται ότι πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη».
Μία ημέρα μετά τα όσα απίστευτα είπε στη Συνέλευση ο μισέλληνας Πρόεδρος της Κύπρου, ήρθε ένας άλλος που πεθαίνει από αγάπη για την Ελλάδα, ο υπουργός Αμυνας της Κύπρου, Κώστας Παπακώστας, ήρθε με δηλώσεις του στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, να βάλει και αυτός το λιθαράκι του στην προσπάθεια που καταβάλλει το ΑΚΕΛ για να χαρίσει την Κύπρο στους Τούρκους: «Το αμυντικό δόγμα ήταν μια θεωρία, ενώ η αμυντική συνεργασία είναι η πράξη».
Μια θεωρία… Το ακούει αυτό άραγε ο Γεράσιμος Αρσένης;
Και φυσικά, στην αναμπουμπούλα χαίρονται όσοι επιβουλεύονται τα εθνικά μας δίκαια. Όλα τα είχε η Κύπρος, ο γνωστός για τις απόψεις του αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χρήστος Ροζάκης, έκανε την εμφάνισή του στην Κύπρο και συναντήθηκε, με ποιον άλλον, με το Νίκο Αναστασιάδη! Προσέξτε τώρα την παγίδα που έστησε στους Κύπριους: τους είπε ότι υπάρχει ενδεχόμενο οι περιουσιακές εκκρεμότητες να επιλυθούν μέσα από τη λύση του Κυπριακού: «Σε αυτή την περίπτωση εξυπακούεται ότι οποιεσδήποτε υποθέσεις εκκρεμούν, θα καταστούν πλέον άνευ αντικειμένου». Δηλαδή, αν η τελική ρύθμιση περιλαμβάνει λύση για τις περιουσίες των προσφύγων, τότε όλα θα λυθούν, «είτε ως προς το παρελθόν τους, είτε προς το μέλλον τους ή και τα δύο μαζί», επηρεάζοντας και τις υποθέσεις που εκκρεμούν ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου! Ναι, αυτά είπε και έκατσαν και τον άκουγαν στο ΔΗΣΥ! Αντί να τον στείλουν από εκεί που ήρθε!
http://elkosmos.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=1635&Itemid=1
Η μετάφραση απο τα Γαλλικά του παραπάνω κειμένου..
(Google Translator)
Αγαπητέ Idealpes Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσω ότι το όνομα "Μακεδονία" αναφέρεται στην βόρεια περιοχή της Ελλάδας. Ιστορικά, επρόκειτο για ένα μέρος του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.
Γνωρίζουμε ότι συμμερίζεστε την πίστη μας σε μια ενωμένη Ευρώπη ειρηνική και πολιτισμένη, οπότε θα θέλαμε να σας ζητήσω να διορθωθεί αυτή η κατάχρηση του ονόματος. η επίσημη ονομασία της χώρας αυτής είναι FYROM (http://www.un.org/members/growth.shtml). Αυτό αντικατοπτρίζει την επίσημη θέση της Γαλλίας. Ευχαριστώ για το χρόνο σας, να περιμένουμε να σας άμεσες ενέργειες.
Πολυ καλο..
H olympiada ξαναχτύπησε!
Έστειλα στο καναδικό http://compteur.cc Contact με θέμα Macédoine ou ERYM?την ακόλουθη επιστολή:
Cher http://compteur.cc,
Nous voudrions vous rappeler que le nom « Macédoine » se rapporte à la région nordique de la Grèce. Historiquement, c'était une partie de la civilisation grecque ancienne.
Nous savons que vous partagez notre croyance pour un monde uni, paisible & civilisé, donc nous voudrions vous demander de corriger cet abus du nom. Le nom formel de ce pays est ERYM-Ex-République Yougoslave de Macédoine (http://un.org/french/aboutun/etatsmbr.shtml).
Ceci reflète également la position officielle des Nations Unies.
Merci de votre temps, nous attendons vos actions immédiates
Ανάρτηση Σχολίου