Ουσιαστικές επειλές κατά της εύρυθμηςκαι ομαλής λειτουργίας της χώρας!!!
Ωθεί σε συγκρουσιακές καταστάσεις...
Σε μία συνέντευξη κόλαφο που έδωσε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», ο Αλέξης Τσίπρας επιτίθεται λάβρος κατά πάντων και προειδοποιεί για τα όσα θα γίνουν!!! Παίρνοντας τον ρόλο μάντη, τοποθετείται και ξεγυμνώνει τις σκέψεις και τα σχέδιά του για την κοινωνική και οικονομική αποδόμηση της χώρας!
συνέχεια εδώ

RSS Feed
Twitter
Facebook
3 σχόλια:
ΤΣΙΠΡΑ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ
Μαυρίστε τους είναι επικίνδυνοι, ειδικά σε έναν λαό που είναι διαποτισμένος με έναν αρρωστημένο αριστερισμό. "Ξεγυμνώστε" τον και "ξεσκίστε" τον.
Εψές μιλούσα με γνωστούς που είναι και εκπαιδευτικοί στην μέση εκπαίδευση, εκφράστηκαν χωρίς ντροπή υπέρ των καταστροφών και ότι κατά την διάρκεια τους χαίρονταν.
Είπαν όμως ότι δεν παρακίνησαν τους μαθητές σε επιθέσεις κατά της αστυνομίας και επιχειρήσεων, αλλά χαίρονταν για τις καταστροφές των σκουληκιών κουκουλοφόρων.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
(οι τύποι εκ τους ασφαλούς το παίζουν τι;;;; επαναστάτες;;;;;
και πληρώνονται από όλους μας.)
Ο τσίπρας και η παρέα του είναι επικίνδυνοι κυρίως για τα φτωχά παιδιά, για τις κατώτερες τάξεις.
Δημοσίευση σχολίου