Είμαστε ευαίσθητοι θέλουμε....πόρους!!!!

Για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ νοιάζεται για όλους εκτός από τους Έλληνες
δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

Έξωση στο ρατσισμό


Σχετικά με "πληροφορίες" που βλέπουν, όλο και πιο συχνά το φως της δημοσιότητας, σχετικά με επικείμενη "εκκένωση" του κτιρίου της οδού Σωκράτους από όσους κοινωνικά αποκλεισμένους έχουν βρει προσωρινό καταφύγιο εκεί, η Ανοιχτή Πόλη επισημαίνει ότι καμία λύση δεν δίνεται με επιχειρήσεις-σκούπα.
Τέτοιες επιχειρήσεις, απλά μεταφέρουν το πρόβλημα σε άλλες γειτονιές και συνδέονται με γενικευμένες καταπατήσεις των δικαιωμάτων των ίδιων των κοινωνικά αποκλεισμένων ομάδων. Οι πολιτικές δυνάμεις και οι δημοτικές παρατάξεις έχουν ευθύνη ώστε να μην υπάρξουν τέτοιες βίαιες ενέργειες.

Επιπλέον

· καλούμε το δημοκρατικό κόσμο να απομονώσει τους μισαλλόδοξους που ξεμύτισαν ώστε να σπείρουν ρατσιστικό μίσος, βρίσκοντας αυτή τη φορά ως αφορμή την περίπτωση του κτηρίου της οδού Σωκράτους
· καλούμε το Δήμο Αθηναίων να αναλάβει πρωτοβουλίες, ασκώντας πίεση και στην Κυβέρνηση για απόδοση πόρων, για την ουσιαστική μακροχρόνια αντιμετώπιση των φαινομένων έλλειψης στέγης, φτώχειας, τοξικοεξάρτησης και γενικότερα του κοινωνικού αποκλεισμού. Καλούμε το Δήμο Αθηναίων να αναλάβει και αυτός το μερίδιο ευθύνης που του αντιστοιχεί, ενεργοποιώντας τις κοινωνικές του υπηρεσίες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ-Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Κίνησης, Ανοιχτή Πόλη
πηγή

Οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ τους λαθρομετανάστες τους βαφτίζουν κοινωνικά αποκλεισμένους που έχουν βρει προσωρινό καταφύγιο εκεί!!!
όταν εννοούν προσωρινό καταφύγιο όμως τι εννοούν; αφού αυτό είναι προσωρινό... το μόνιμο πιο είναι; γιατί από ότι καταλαβαίνουμε στην πραγματικότητα προτείνουν το προσωρινό να γίνει μόνιμο!

Και το βασικότερο από όλα είναι πως δεν λένε κουβέντα για τους πραγματικά κοινωνικά αποκλεισμένους που δεν είναι άλλοι απο τους Αθηναίους πολίτες.
κουβέντα!!!!!
πιέσεις μόνο....για απόδοση πόρων!!!!!!!!
Μα και βέβαια...αυτό πρέπει να γίνει...
δεν έχει άλλα προβλήματα αυτό το κράτος.
Το μόνο που θα πρέπει να κάνει είναι να αποδίδει πόρους για να τους διαχειρίζονται οι εκατοντάδες κρατικοδίαιτοι δηθεν ευασθητοποιημένοι που έχουν βρει στο πρόσωπο των λαθρομεταναστών την καλύτερη ευκαιρία να πλουτίζουν διαχειριζόμενοι....πόρους και ευαισθησία!!!!!