Κυριακή, 05 Ιουλίου 2009

Ερωτήσεις προς την ηγεσία του ΛΑΟΣ

Ερωτήσεις προς την ηγεσία του ΛΑΟΣ

Αληθεύουν αυτά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο;

Αληθεύει πως ο Γ.Γ. της Κ.Ε του ΛΑΟΣ κος Μπαμίχας
αναφερόμενος γενικά στους Ελληνες bloggers μας αποκάλεσε ...έρποντα σκουλήκια του ιντερνέτ;;;;;;

Αληθεύει πως ο Καρατζαφέρης μίλησε για ύποπτες «εκφράσεις» από blogs που θέλουν να ελέγξουν το κόμμα;;;;;

και αν αληθεύουν αυτά....

γιατί δεν μίλησαν συγκεκριμένα και μίλησαν γενικόλογα απαξιώνοντας τα Ελληνικά ιστολόγια στο σύνολο τους; δεν καταλαβαίνουν πως απαξιώνουν ακόμη και τα δικά τους blogs;
γιατί δεν είπαν συγκεκριμένα ποιούς εννοούν σκουλήκια; γιατί δεν είπαν συγκεκριμένα ποιές είναι αυτές οι ύποπτες "εκφράσεις" που θέλουν να ελέγξουν το κόμμα τους και πως;
και τι εννοούν έλεγχο τους κόμματος;
κινδυνεύει η προεδριά Καρατζαφέρη από τα blogs;
η απλά ενοχλεί τον πρόεδρο η κριτική και ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα για όλα τα ιστολόγια;

Δεν απαιτούμε απαντήσεις...
ελπίζουμε απλά πως θα βρεθεί το φιλότιμο να δοθούν απαντήσεις...


*** Για μια ακόμη φορά να επισημάνουμε το αυτονόητο για τους καλοθελητές
το παρών κείμενο εκφράζει μόνο τους διαχειριστές του greekalert...και δεν προέρχεται από κανένα άλλο παράγοντα...
δυστυχώς στην Ελλάδα του 2009 τα αυτονόητα δεν είναι τόσο αυτονόητα για όλους!

24 σχόλια:

greekalert είπε...

Μην βιαστείτε κάποιοι να απαντήσετε εκ μέρους του κόμματος...οι ερωτήσεις δεν απευθύνονται στα μέλη του ΛΑΟΣ.
Εχουμε γράψει και ξαναγράψει πως στο ΛΑΟΣ η πλειοψηφία των μελών και των στελεχών είναι αγνοί πατριώτες και ιδεολόγοι...
Συνήθως τα θέματα προκύπτουν από τους ανθρώπους που θα έκαναν τα πάντα για να κατακτήσουν το όνειρο της ζωής τους που δεν είναι τίποτα άλλο από την.....καρέκλα!!

Σημαντικό επίσης θα ήταν να καταλάβουν κάποιοι πως ακίμη και αυτές οι ερώτήσεις δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τίποτα άλλο από απλή κριτική...εκτός αν έχει πάρει τεράσται έκταση η μανία καταδίωξης που διακατέχει κάποιους!

ARGYRIS SIDERIS είπε...

Επειδή είμαι ΚΑΙ μπλοκερ, ήμουνα ΚΑΙ Σύνεδρος ΚΑΙ ομιλητής, προτείνω να διαβάσετε τις ομιλίες και απο εκεί θα πάρετε τις απαντήσεις.
Ανήρτησε το γράμμα κάποιου ανώνυμου το troktiko, το ανακύκλωσαν άλλα δυο blogg και έτσι επι εσφαλμένης βάσεως χτίζουμε απόψεις, δημιουργούμε σενάρια, τοποθετούμαστε , κατακρίνουμε κ.λ.π.
Είπαν για κάποια ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ μπλόγκ και ειδικά για το INDYMEDIA των κουκουλοφλώρων.
Φιλικά

Ανώνυμος είπε...

AstaNaPane ΚΑΙ ΝΡΘΟΥΝ!και να μη σώσουν! says:
July 5, 2009 at 6:16 pmΕίναι τελικά αυτό που λένε:

“Τα φτιάρια για το θάψιμο των εθνικών θεμάτων, τα κρατάνε οι υπεράνω υποψίας! Οι υπερασπιστές τους!»

ας ξαναδούμε λοιπόν τον μέλλοντα σωτήρα…με τα μηνύματα που μας έστειλε πριν και μετά τις εκλογές!
1.
Με τις συστατικές επιστολές των σπονσόρων! Της Φερονίκης!
(http://4.bp.blogspot.com/_X4TXaS5kRTc/Sh1XA0AV3nI/AAAAAAAABpM/MeNfCG-A4HM/s1600-h/img013.jpg)

*****
2.
“Αποστάσεις από την ακροδεξιά παίρνει ο Γ. Καρατζαφέρης-ΧΙΜΠΟ
(http://www.zougla.gr/news.php?id=46053)
ΝΑ και εύσημα από τον Μακις!
****
3.
Η Νίκη Τζαβέλα, σε αποκαλυπτική συνέντευξη στο newstime.gr, που θα συζητηθεί:
“Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει “αμβλύνει” σημαντικά την στάση του. Πρόσφατα, εκφράσθηκε πολύ θετικά για τον κ. Σημίτη ενώ ΤΟ ΒΗΜΑ δημοσιεύει συχνά συνεντεύξεις του».
(http://taxalia.blogspot.com/2009/06/blog-post_6750.html)

4..Αντε βρε! να δούμε και αφιέρωμα από τον ΙΟ και να πεθάαααααααανω!
ΥΓ.
Σιγουρα δεν έβαλε τον Δημητρα αυτός, να κάνει την καινούρια προσφυγή κατά του Πλεύρη;;;;;

Πηγε κοντινός στο “συνέδριο”… Αναγούλιασε από το γλυφολόγιο! 73 ομιλητές που νίκησαν την πλημμύρα της ξαφνικής βροχής στην Αθήνα χθές! Μόνο ο Βορίδης στάθηκε απέναντί του ισα …Αλλά τι να περιμένεις από τον αδερφό του αδερφού του! Ερμη μάνα!

αντε και μια καινουρια φωτο μή και δεν την έχετε!
(http://1.bp.blogspot.com/_JwUCQiYCz70/SjnckTu00rI/AAAAAAAAAek/FstQCA4O8yk/s400/%CF%87%CE%B9%CE%BC%CF%80%CE%BF1.jpg)

Ανώνυμος είπε...

Το κίνημα δεν
μπορεί να επιτρέψει εκείνες τις ύποπτες εκφράσεις που
από έξω από το κόμμα προσπαθούν να ελέγξουνε το
κόμμα και μέσα από τα μπλογκς να αναστατώσουν την
ζωή του κόμματος. Το κόμμα; Ανήκει στους αγωνιστές Δεν
ανήκει σε κείνους που δεν μπορούσαν να συνεχίσουν το
διάβα τους μέσα από τις απαιτήσεις του ΛΑ.Ο.Σ που είναι
συνέπεια σοβαρότητας και καθαρότητας την οποία θα
συνεχίσουμε να υπηρετούμε.


καρατζαφερης

Ανώνυμος είπε...

αν θεσμοί οπως ειναι τα κομματα , πολυ δε μαλλον κομματα με εκπεφρασμενη θεση οτι θελουν να κυβερνησουν τον τοπο , εχουν προβλημα απο τους bloggers τοτε τι μπορει να συμβει οταν χτυπηθεί απο το εκδοτικο και δημοσιογραφικο κατεστημενο του τοπου μας ;

Ανώνυμος είπε...

ρε φίλε που υπογράφεις καρατζαφέρης, πλάκα μας κάνεις; Διαβάζεις τί γράφεις;

Αμα φύγουμε εμείς, με ποιούς θα μείνει ο Αρχοντας; Με την Βγένη; Την "πρώτη κυρία" του ΛΑΟΣ που "δεν είναι σαν την ΝΑτάσσα να κάνει αισθητή τη παρουσία της συχνά;"
Κατα δήλωση του Χιμπο;
Πόσα θέλει να μας τρελλάνει; Πως να συμβαδίσουμε με το κόμμα; Κόντεψα να παθω ζαλάδα γυρίζοντας να παρακολουθώ πότε τον ΤΣε, πότε τον Παπαδόπουλο, πότε τον Βασιλια, πότε τον πλεύρη, τώρα τελευταια τον ΑΝδρεα-ναι ντε τον Ανδρέα τον σιδερένιο, της μιμής!-εντελώς χθες τον ελ Βενιζέλο!!! Τον μητσοτάκη!!! τον Καραμανλή!!! Τον ΠΑπούλια!!!
Πλάκα μας κάνεις!
αυτό δεν είναι κόμμα άρχοντα, που "τέλειωσες με τους στρατηγούς Το κόμμα ανοίγεται! Ερχονται οι τεχνοκράτες!"
Αυτό είναι τρελλιαρα πυξίδα!
Και γω ρε φίλε καρατζαφέρη, Χαβάη θέλω να παω, όχι στο Βόρειοο Πόλο!

Ixnos είπε...

Τα blogs φταινε που απο 1500 συνεδρους που ειχαν προσκληθει πηγαν κατα δηλωση του προεδρου του συνεδριου μονο 520;Τα blogs φταινε που επανηλθε στην Κ.Ε και μαλιστα πεμπτος ο ναιτης-μασονος ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ παρα την κατακρυγη;και μαλιστα μπροστα απο πολλους του χωρου;Τα blogs φταινε που εξελεγησαν ολοι οι γραφιοκρατες των κεντρικων;

ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ είπε...

Φίλοι μου,

Στὸ ἐθνικιστικὸ κίνημα σήμερα, καὶ στὸν ΛΑ.Ο.Σ. μάλιστα, ὑπάρχουν ἀξιόλογες προσωπικότητες ὅπως οἱ κ.κ. Βορίδης, Χαρίτος, Γούδης. Ἄνθρωποι ποὺ παράγουν σύγχρονη πολιτικὴ σκέψι. Ἄνθρωποι ποὺ ἀξίζει νὰ διαβάζῃ κανείς τὰ ἄρθρα τους καὶ τὰ βιβλία τους καὶ νὰ παρακολουθῇ τὶς παρεμβάσεις τους, ἀκόμη καὶ ὅταν μερικὲς φορὲς διαφωνεῖ. Ἄνθρωποι μὲ γνώσεις, μόρφωσι, ἦθος, φρέσκιες ἰδέες, ἐπιχειρήματα, ἔργο.

Τὶ θέλω νὰ πῶ. Προσωπικῶς, θεωρῶ ὅτι περιττεύει νὰ ἀσχολοῦμαι μὲ τὶς ἐλαφρότητες τοῦ κ. Μπαμίχα ἢ ὅποιου ἄλλου. Δὲν ἔχω χρόνο, πῶς τὸ λένε, δὲν ἀξίζει τὸν κόπο!

Δίκαιο ἔχουν σὲ πολλὰ οἱ διαμαρτυρόμενοι, ἀλλά, ἂς ἀναγνωρίζουμε καὶ ἂς προβάλλουμε πρῶτα αὐτοὺς ποὺ ἀξίζουν. Καὶ ὁ ΛΑ.Ο.Σ. καὶ στελέχη ἔχει καὶ ἔργο καὶ πολλὰ ἔχει καταφέρει νὰ ἀλλάξῃ στὸ πολιτικὸ σκηνικό. Ἀπὸ ἐκεῖ καὶ πέρα, ὅλοι κρίνονται...

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώ το GReek Alert εδώ και καιρό, νομίζω ότι δεν πάει καθόλου καλά.

Αν απο μια δήλωση, που είναι σωστή όχι μόνο για το Indymedia αλλά και για άλλα blog, βρίσκουμε ευκαιρία να επιτεθούμε στο ΛΑΟΣ, τότε μαλλον το
"ξεβρακώστε τους με τα σχόλια σας..."
κολλαει στο Greek Alert που ξεβρακώνεται εναντίον των πατριωτών.
(Δεν είμαι μέλος του ΛΑΟΣ)

greekalert είπε...

@ Aργύρη Σιδέρη

Κύριε Σιδέρη δεν πιστεύαμε πως κάποιοι θα φτάσουν σε τετοιο σημείο...αλλά δυστυχώς επαληθευτηκε και ισχύουν οι δηλώσεις και του Μπαμίχα και του Καρατζαφέρη
και δεν μιλούσαν για σελίδες όπως το indymedia....


@ Καλλίμαχο

Καλλίμαχε
πάντα μα παντα διευκρινήζουμε πως στο ΛΑΟΣ η συντριπτική πλειοψηφία είναι αγνοί πατριώτες και ιδεολόγοι αλλά δυστυχώς υπάρχουν και κάποιοι άλλοι!
Νομίζουμε πως το γνωρίζεις πως πολλές από τις προσωπικότητες που επισημαίνεις τις σεβόμαστε και τις στηρίζουμε πάντα....και θα συνεχίζουμε να τις στηρίζουμε ακόμη και αν για κάποιους είμαστε και εμείς στα έρποντα σκουλήκια που λένε...ίσως επείδη δεν το βουλώνουμε και κάνουμε κριτική όποτε χρειάζεται....
άλλο οι προσωπικότητες αυτές και άλλο ο Μπαμίχας και ο αρχηγός του!

@ 11.42
πρώτον το indymedia δεν ειναι blog
και φυσικά δεν μιλάει για το indymedia

και δεύτερον δες το σχόλιο του
7.55 ο ανώνυμος έβαλε το συγκεκριμένο αποσπασμα. Το έχουμε και εμείς όπως έχουμε όλη την ομιλία.
Διάβασε την και μετά έλα και πες μας ποιός δεν πάει καλά.

Στην καλύτερη των περιπτώσεων
αν δεν αναφέρονται συγκεκριμένα...

τότε είναι απλά μια προσπάθεια φίμωσης της οποιαδήποτε κριτικής που μπορεί να γίνει στον Καρατζαφέρη στο μέλλον
Με λίγα λόγια αφορίζει εκ των προτέρων τον οποιονδήποτε πει το οτιδήποτε

dim79 είπε...

11.42:Το "ξεβρακωστε τους με τα σχολια σας" εχει γραφτει εδω και μηνες και φυσικα οχι για το συγκεκριμενο αρθρο...ελεος!

Σχετικα με το θεμα,ειναι προτιμοτερο να μαθουμε την αληθεια παρα να διαβαζουμε ψευτοδικαιολογιες...και ο νοων νοειτω.

philalethe00/φιλαλήθης είπε...

"Είπαν για κάποια ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ μπλόγκ και ειδικά για το INDYMEDIA των
κουκουλοφλώρων."

Όπως ξαναέγραψα και για κάποιο άγνωστο σε εμένα λόγο... δεν εμφανίστηκε ως δημοσιευμένο,
το Indymedia δεν είναι ιστολόγιο, δηλαδή weblog, δηλαδή blog. Είναι άλλος ιστοχώρος.

Ποια είναι αυτά τα μπλογκ που εννοεί ο κ. Καρατζαφέρης;
Το jungle-report;
Ο κύριος Ροΐντες;
Ο σύριζαεϋδάπ;

Και είναι δυνατόν λόγω αυτών να μην λέγεται ούτε ένας λόγος για το γενικότερο φαινόμενο των ιστολογίων, που εννοείται, ότι είναι πολύ επικίνδυνο για όλα τα πονηρά κατεστημένα (που ο κ. Καρατζαφέρης θέλει να θραύση με την αμείλικτη γροθιά του);!

Και μία γενικότερη παρατήρηση είναι, ότι τολμούν ορισμένοι να μας μιλούν κουτοπόνηρα και συντεχνιακά για:
α)πολύπλευρα τεκμηριωμένο ρεπορτάζ που έχουν οι εφημερίδες -και όχι (γενικώς και αορίστως) οι "μπλόγκερ(!;!;!;!;)
β)ψευδωνυμία ή "ανωνυμία"(να θυμίσω μόνο μερικές δεκάδες που γράφουν στον ημερήσιο, εβδομαδιαίο ή περιοδικό τύπο με ψευδώνυμα- κάτι που οπωσδήποτε μπορεί να εκπορεύεται από αγαθά κίνητρα και μη;... )

Και πολλά άλλα.
Αυτά προς το παρόν, προφανώς είμαι θυμωμένος, νομίζω, όμως, με αυτό που έλεγε και ο π. Σέργιος Μπουλγάκωφ "ιερό θύμο".

Τα χαιρετίσματά μου στους συνομιλητές και τους φίλους εδώ.............

ΕΛΛΗΝΙΚΟ FORUM - KIRIAKOS είπε...

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ ήταν ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ…

Φυσικά δεν ήταν αυτός ο στόχος μέσα στις προσδοκίες των οργανωτών.
Αλλά η συγκυριακή έπαρση κατά κανόνα δεν επιτρέπει στη λογική να ακτινογραφήσει με τρόπο νηφάλιο την πραγματικότητα και την αλήθεια.

Του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/

Η βαρύγδουπη συνθηματολογία, περιλαμβάνει λέξεις – θέσεις που πολύ συχνά κουβαλάνε στην πλάτη τους ένα βαρύ νοηματικό φορτίο.
Όταν συμπίπτει αυτά τα συνθήματα γύρω από τα οποία εξαντλείται το σύνολο της πολιτικής παρουσίας των φορέων τους, να αντιστοιχίζονται και με μια πραγματικότητα αδιαμφισβήτητα εκρηκτική, τότε οι φορείς τους βλέπουν τα ταμεία τους να γεμίζουν εύκολα και γρήγορα, στο πεδίο της τρέχουσας πολιτικής αντιπαράθεσης.

Κανείς δεν τους είπε όμως ότι φόρτωναν αυτή την ιδιότυπη αποταμίευση σε τρύπιες τσέπες…

Στη σύντομη πολιτική του διαδρομή το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη κατά κανόνα ετεροκαθορίστηκε.
Επιβεβαίωσε με τη στάση του και την τακτική του, πως η ανάγκη ύπαρξής του δεν ήταν η δική του ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση, αλλά η πολιτική ανεπάρκεια της …πολυκατοικίας.
Και είναι αυτονόητο…
Και ήταν ΚΑΙ μοιραίο.

Ήταν λοιπόν ένα κόμμα που ξεπήδησε μέσα από τον τακτικισμό…
Ανδρώθηκε και οδηγήθηκε στο συνέδριό του παραδέρνοντας στον τακτικισμό…
Και αποφάσισε υποκλινόμενο στον τακτικισμό να βάλει ταφόπλακα στην πολιτική του παρουσία.

Αλλά αυτή είναι η μοίρα των διαττόντων… των τυχάρπαστων… των καιροσκόπων στην πολιτική.
Διότι τη βιωσιμότητα και την προοπτική, την εξασφαλίζουν τα θεμέλια των ολοκληρωμένων πολιτικών επεξεργασιών, και τη σφυρηλατούν οι ξεκάθαρες ιδεολογικές προσεγγίσεις για το κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι.
Αυτά είναι που καθορίζουν όχι μόνο το στίγμα της στάσης του πολιτικού κόμματος στην τρέχουσα πολιτική αντιπαράθεση, αλλά και το χαρακτήρα και το στίγμα των στόχων του και την προοπτική του.

Το σόφισμα του «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟΥ» δεν είναι το ανθεκτικό σκαρί που μπορεί να σχεδιάσει κανείς μεσοπέλαγα πολιτικά ταξίδια.
Μια κακοφτιαγμένη σχεδία είναι που τίθεται εν αμφιβόλω η ικανότητα της να φτάσει ακόμα και με μπουνάτσα μέχρι τη Σαλαμίνα στην καλύτερη περίπτωση.

Όχι γιατί ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ πατριωτικός παρεμβατισμός έχει στοιχεία ενοχικά που δικαιούται κανείς να τα προσπερνά αβασάνιστα.
Το αντίθετο μάλιστα…

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ πατριωτικός παρεμβατισμός…
Είναι Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ για το σύγχρονο ελληνισμό και για τις επιθέσεις που δέχεται…

Είναι η καθημερινή ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΗ, ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ απάντηση στα φαινόμενα του εκφυλιστικού εθνομηδενισμού που επιχειρούν να δηλητηριάσουν μ αυτά τη σύγχρονη Ελληνική κοινωνία, και που οφείλουμε να μην παραβλέψουμε την ανάλογη ισοπεδωτική αντίληψη που επιχειρείται και διεθνώς.
Όμως…
Ο «ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟΣ» δεν είναι ιδεολογία….
Δεν είναι θεωρία…
Και δε θα γίνει ποτέ, όσο και αν η …Καρατζαφέρειος λαθροχειρία επιχειρεί πίσω από πλαστικά ψευτοϊδεολογήματα να αναλάβει τη διαχείριση μιας χρεοκοπημένης πολυκατοικίας.

Η απάντηση στον εθνομηδενισμό δεν είναι η ακατάσχετη και άχρωμη πατριδοκαπηλία έστω κι αν κακότεχνα επιχειρείται να της προσδώσουν καιροσκοπικά το ονοματεπώνυμο του «εθνικού παρεμβατισμού», με αφυδατωμένο – ως προς την ουσία - περιεχόμενο και με ολοφάνερες δημοκοπικές επιδιώξεις.

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ εθνικός παρεμβατισμός, είναι…
Μέρος μιας τακτικής,
Κομμάτι μιας συνολικότερης πολιτικής στάσης,
Ενταγμένος μέσα σε γενικότερες επεξεργασίες πολιτικές, με τρόπο που δεν θα είναι ιδεολογικά αποχρωματισμένος, που δεν θα είναι ετεροκαθοριζόμενη ως πρακτική, αλλά αρμονικά συνδυασμένη με μια καθολικότερη πολιτική πρόταση με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, με όραμα, με σαφείς πολιτικές και κοινωνικές στοχεύσεις.

Για τον ΛΑ.Ο.Σ ποτέ δεν ήταν, και ποτέ δε θα μπορέσει να είναι κάτι ανάλογο.
Είναι απλώς μια απέλπιδα προσπάθεια καιροσκοπικού κουκουλώματος του διαττοντισμού του.

Κι αυτή η λαθροχειρία που επιχειρήθηκε είναι και η αρχή του τέλους του οσονούπω…

Ανώνυμος είπε...

Φυσικό είναι μετά από ένα τόσο επιτυχημένο Συνέδριο να υπάρχουν τέτοια σχόλια.

Για το πόσος κόσμος ήταν μίλησαν οι κάμερες, γνωρίζουν όσοι ήταν παρόντες. Για ψάχτε λοιπόν πόσοι ψήφισαν για να βρείτε και τα πραγματικά νούμερα! Δεδομένου φυσικά πόσοι άντεξαν και ήταν παρόντες και κατά την απογευματινή διαδικασία.

Όσο για τα blog κλπ. αστεία πράγματα τα οποία αναπαράγονται από ανακριβή σελίδες τύπου τροκτικο και δεν έχουν καμιά επαφή με την πραγματικότητα. Ας ποστάρει κάποιος λοιπόν τα πραγματικά λόγια, τι υποννοείται, ποιοι αναφέρονται.

Ο Πατριωτικός χώρος είναι ΕΔΩ κύριοι. Φοβίζει, τρομοκρατεί ένα ολόκληρο σύστημα! Για το καλό της Ελλάδος μας δεν σταματάμε, δεν φοβόμαστε, δεν μας πιάνει η λάσπη!!!

EGERSIS είπε...

Ενοχλείται ο Καρατζαφέρης από τη κριτική των blogger; Απόλυτα φυσιολογικό. Όταν ένας άνθρωπος έχει συνηθίσει να τον γλύφουν κάθε μέρα από το πρωί μέχρι να το βράδυ, να μην δέχεται καμιά κριτική για τις επιλογές του εντός του κόμματος (ελάχιστη για να μην είμαστε άδικοι με ορισμένους πραγματικά αξιολογους ανθρώπους που έχουν το σθένος να αντιδρούν ακόμα) , τότε είναι δυνατόν να μην ενοχλείται όταν βλέπει πως κάποιοι βρίσκουν τον τρόπο μέσω των blogs να πουν την αλήθεια; Eμείς δεν χαριζόμαστε σε κανέναν γιατί δεν τα παίρνουμε από κανέναν και δεν υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος σε αντίθεση με τον Καρατζαφέρη και τους άλλους πολιτικάντηδες. Κοινός εχθρός όλων τα blogs λοιπόν. (Για να μην είμαστε άδικοι με κανέναν εξαιρούμε το ΠΑΜΜΕ που με δελτία τύπου έχει ταχθεί στο πλευρό των blogs επανηλειμένες φορές). Ας είναι. Εμείς δε θα σταματίσουμε να αποκαλύπτουμε τα στραβά του καθενός και να προβάλουμε τα θετικά. Δεν έχουμε κανένα αφεντικό πάνω από το κεφάλι μας για να ορίζει τι θα γράψουμε και τι όχι. Και βέβαια δεν μας αρέσει να γλύφουμε κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, το έγκυρο GReek Alert, γιατί δεν δημοσιεύει και τη μέγιστη επιτυχία Καρατζαφέρη σχετικά με την απελευθέρωση του Έλληνα δημοσιογράφου των Washington Times;

Γιατί δεν υπάρχει καμιά αναφορά σχετικά με τις τοποθετήσεις στο Συνέδριο; Μήπως παρα-είχαν πατρίδα;

Γιατί δεν υπάρχουν αναφορές σχετικά με τις καταγγελίες Καρατζαφέρη για Siemens, Υπουργούς, μεσίτες κλπ.;

Που είναι η είδηση της ξαφνικής διαμαρτυρίας της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ στο ΥΠΕξ με αφορμή το Σκοπιανό αεροπλάνο;

...............

greekalert είπε...

@ 1.32

φίλε μου το γιατί το greekalert
δεν έχει κάνει ανάρτηση για τον Έλληνα δημοσιογράφο των Washington Times...δεν θα έπρεπε να μας ρωτάς....θα έπρεπε να αναρωτιέσαι μόνος σου!
τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται....

πάμε παρακάτω

όσο αφορά γιατί δεν έχουμε αναφορές προς τον Καρατζαφέρη
είναι απλή η απάντηση
εμείς τον Καρατζαφέρη και τις προθέσεις του τις γνωρίζουμε
ας κάνουν αναφορές άλλοι που δεν τον γνωρίζουν

και τελευταίο
για τις αναφορές εκδηλώσεων τις νεολαίας του ΛΑΟΣ
έχουμε κάνει αρκετές στο παρελθόν και θα κάνουμε ακόμη περισσότερες στο μέλλον

το γράψαμε και το ξαναγράφουμε μπας και το εμπεδώσεις

στο ΛΑΟΣ η πλειοψηφία των μελών και των στελεχών είναι αγνοί πατριώτες και ιδεολόγοι
που αξίζουν την στήριξη μας
αλλά δυστυχώς εκεί υπάρχουν ο Καρατζαφέρης και μια σειρά ανθρώπων που τον γλείφουν από το πρωί μέχρι το βράδυ

τους πρώτους θα τους στηρίζουμε πάντα
τους δεύτερους...θα συνεχίσουμε να επισημαίνουμε τον ρόλο τους

dim79 είπε...

"Ο Πατριωτικός χώρος είναι ΕΔΩ κύριοι. Φοβίζει, τρομοκρατεί ένα ολόκληρο σύστημα! Για το καλό της Ελλάδος μας δεν σταματάμε, δεν φοβόμαστε, δεν μας πιάνει η λάσπη!!!"

Ποιον φοβιζει αγαπητε;Τους πατριωτες μηπως;;;Σοβαρευτειτε επιτελους κι αφηστε την καπηλεια και το πατριδομετρο!Οσο για τα "εργα" Καρατζαφερη και την εκ διαμετρου αντιθετη σταση της ΝΕΟΣ,καλομελετα κι ερχεται...

Ανώνυμος είπε...

@ ΕΓΕΡΣΙΣ

>Όταν ένας άνθρωπος έχει συνηθίσει να τον γλύφουν κάθε μέρα από το πρωί μέχρι να το βράδυ<

Δεν είδα ποτέ γλυπτό του Καρατζαφέρη. Ποιος τον γλύφει λοιπόν;

Ανώνυμος είπε...

μ΄αρέσει που παραπάνω συναγορητης ήθελε να διαφημίσει και το greek alert την απελευθέρωση του Δημοσιογράφου που το έκαναν οι Ιρανοί έγκαιρα για να γίνει το Συνέδριο του...Καρατζάφέρη!
Ακούτε τί είπε το άτομο!!!
Τον ενημέρωσε ο Ιρανός πρέσβυς ότι "τήρησαν την υπόσχεση που του έδωσαν και τον ελευθέρωσαν πρίν αρχίσει το συΕΔΡΙΟ ώστε να τον ευχαριστήσουν!"

Ε ρε ΛΑΟκλάνε Αχτύπητε!
Βαλτο βρε Αλέρτ να γελάσουμε λίγο!!!
Και να μη χαλάσουμε το χατήρι του φίλου που διαμαρτύρετε!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΟΧΙΜ...
Παιδιά με στεναχωρείτε πολύ .
Απαξιώνεται με περιορισμένο κατηγορώ το ΛΑ.Ο.Σ
Πρέπει να επανέλθετε στο ίδιο επίπεδο συκοφαντίας που ήσασταν πριν τις ευρωεκλογές
Και διπλασιάσαμε το ποσοστό μας στο 7,2
Σας παρακαλώ συκοφαντείτε όσο ποιο δυναμικά μπορείτε, θα μας βοηθήσετε να πάμε σε 2ψήφιο νούμερο και αν ξεπεράσετε τα όρια στις συκοφαντίες μπορεί να βάλετε το ΛΑ.Ο.Σ ΣΕ 3 μήνες κυβέρνηση. Θα σας το αναγνωρίσουμε
Όσο για τον φύλο που μας φιλοξενεί στην σελίδα του, τον παραδέχομαι ξέρει να σφάζει με το βαμβάκι το ΛΑ.Ο.Σ Επαινώντας εμάς τους Αγνούς πατριώτες .Διαπιστώνω βέβαια να φαίνεται ότι μας έχει χρεωθεί με 108 για να μας γλιτώσει από την εσφαλμένοι πολιτική μας επιλογή…. Ενημερώνουμε λοιπόν… Ότι δεν ζητήσαμε προστάτες.. Και προτείνουμε να προσπαθήσουν να σώσουν τις ορδές των προσκυνημένων και των 4αρων κομμάτων ΠΑ.Σ.Ο.Κ /Ν.Δ /Κ.Κ.Ε / ΣΥΝ –ΣΥΡΡΙΖΑ –ΑΠΟΤΟΥΣΑΠΟΔΕΔΗΓΜΕΝΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ . Και ας αφήσουν εμάς του ΛΑ.Ο.Σ να σωθούμε από μόνη μας .ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .Μπορείτε να μας ακολουθήσετε. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΤΕ.
Και επιτέλους μάθετε να σκέπτεστε. Πώς θα ήτανε η Ελλάδα αν το ΛΑ.Ο.Σ .Δεν είχε μπει στην βουλή;;;;;;;;;;;;;; Αυτό και τόσα αλλά που πέτυχε, γιατί δεν τα συζητάτε;;;;;;; Διότι υπάρχουν πολοί ΑΛΒΑΝΟΤΣΙΑΜΗΔΕΣ 18άριδες που γνωρίζουν ελληνικά και το παίζουν έλληνες πατριώτες σε διάφορες σελίδες για να χτυπάνε το ΛΑ.Ο.Σ Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΟΧΙΜ…
Όσο για των φύλο τον DIM 79 Ας ξεχωρίσει ποιοι είναι οι εχθροί του Και μέχρι τότε επαναλαμβάνω
Ότι δεν ζητήσαμε προστάτες.. Και προτείνουμε να προσπαθήσουν να σώσουν τις ορδές των προσκυνημένων και των 4αρων κομμάτων ΠΑ.Σ.Ο.Κ /Ν.Δ /Κ.Κ.Ε / ΣΥΝ –ΣΥΡΡΙΖΑ –ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ . Και ας αφήσουν εμάς του ΛΑ.Ο.Σ να σωθούμε από μόνη μας ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .Μπορείτε να μας ακολουθήσετε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΤΕ. Και επιτέλους μάθετε να σκέπτεστε. Πώς θα ήτανε η Ελλάδα αν το ΛΑ.Ο.Σ .Δεν είχε μπει στην βουλή;;;;;;;;;;;;;; Αυτό και τόσα αλλά που πέτυχε γιατί δεν τα συζητάτε;;;;;;; Διότι υπάρχουν πολοί ΑΛΒΑΝΟΤΣΙΑΜΗΔΕΣ 18άριδες που γνωρίζουν ελληνικά και το παίζουν έλληνες πατριώτες σε διάφορες σελίδες για να χτυπάνε το ΛΑ.Ο.Σ
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

greekalert είπε...

ΕΛΟΧΙΜ

έχεις πολύ δικιο και πολύ....πλάκα!

ARGYRIS SIDERIS είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιστολή κ.Απόστολου Μπαμίχα Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ για τα bloggs και τους blogers





ΛΑ.Ο.Σ
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΠΑΜΙΧΑΣ

ΑΘΗΝΑ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007

Πρός:SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Aγαπητοί Διαχειριστές,
Σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδες του διαδικτύου και αφορούν απόσπασμα της ομιλίας μου σχετικά με τα bloggs και τους blogers, αισθάνομαι υποχρεωμένος να παράσχω τις πιο κάτω διευκρινίσεις.
H αναφορά μου στο 4ο Συνέδριο του Λαϊκού Ορδοδόξου Συναγερμού, σε "γλοιώδη σκουλίκια του πολιτικού Ιντερνετ" , είναι αυτονόητο ότι με αυτήν την έκφραση ήθελα να κατηγορήσω εκείνους, που οι ίδιοι ξέρουν γιατί πρέπει να θεωρούν τον εαυτό τους έτσι.
Ειδάλλως, με την παρούσα επιστολή μου, θέλω να εκδηλώσω την φιλία και την εκτίμησή μου, στο υγιές σώμα των blogers, που αποστολή τους είναι να μεταφέρουν ελεύθερα τις απόψεις των Ελλήνων πολιτών.
Με την οφειλόμενη τιμή και εκτίμηση
Απόστολος Μπαμίχας Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ
αναρτηθηκε απο Νιαροπέτρου Αγγελική Δευτερα 7 Ιουλίου 2009