Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2009

Ελληνική Νίκη στην Wikipedia – To Λήμμα “Μακεδονία” επανήρθε στην αρχική του μορφή

Προώθησε το!

Αν σου αρέσει, κοινοποίησε το

Η συντονισμένη προσπάθεια Σκοπιανών προπαγανδιστών με το σιγοντάρισμα συγκεκριμένων ξένων χρηστών στην Wikipedia απέτυχε πλήρως και μετά την σχετική απόφαση το λήμμα “Macedonia” επανήρθε στην σελίδα με τις διαφορετικές χρήσεις του ονόματος στα αγγλικά.

Θυμίζουμε εδώ και εβδομάδες, το λήμμα “Macedonia” της Wikipedia παράπεμπε απευθείας στη γειτονική μας χώρα, ουσιαστικά με το έτσι θέλω κάποιων Admins στην Wikipedia. Μετά απο σχετική συζήτηση αποφασίστηκε τελικά η σελίδα του λήμματος “Macedonia” να επανέρθει στην αρχική της μορφή.

Συγχαρητήρια στο history-of-macedonia.com και σε όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για να πετύχουν το παραπάνω και να μην περάσει η προπαγάνδα των Σκοπιανών.

πηγή

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ---ΚΛΙΚ ΕΔΩ--- ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Δείτε επίσης

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eyge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλλη μια νικη του Ελληνισμου.
Τελικα ειμαστε-οταν το θελουμε-πολυ σκληρα "καρυδια".

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ,ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ,Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καιρός να συμμετέχουν στη Wikipedia περισσότεροι Έλληνες. Χρειάζονται μάτια και μυαλά.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη, αλλά δεν καταλαβαίνω τους πανηγυρισμούς. Τίποτε δεν άλλαξε στο Republic of Macedonia. Γράφει ακριβώς αυτά που έγραφε μετά την προ ετών παρέμβασή μας, με την οποία τους υποχρεώσαμε να προσθέσουν στην πρώτην παράγραφο το "It was admitted to the United Nations in 1993 under the provisional reference of the former Yugoslav Republic of Macedonia,[3][4] sometimes abbreviated as FYROM."

To δυστύχημα είναι ότι μόνο νίκες στη Βικιπαίδεια και στα διάφορα sites (αυτού της ... Βουλής των Ελλήνων(!) συμπεριλαμβανομένου) επιτυγχάνουμε. Κατά τα άλλα, οι Σκοπιανοί έχουν ουσιαστικότερες επιτυχίες, όπως:
α) Την πλήρη υποστήριξη του Νίμιτς (λέγε ΟΗΕ) όχι για το όνομα μόνο, αλλά και για την γλώσσα και την εθνικότητα.
β) Την έλευση στην Κέρκυρα του Σκοπιανού ΥπΕξ, Α. Μιλόσοσκι, με αεροπλάνο που έγραφε ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, επιτυγχάνοντας ουσιαστικά την de facto αναγνώριση του συνταγματικού των ονόματος και από την Ελλάδα.

Όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόπαστες. Λυπούμαι παιδιά, αλλά πρέπει να βλέπουμε την αλήθεια κατάματα και να μην επαληθεύουμε τους Αιγύπτιους ιερείς που έλεγαν στο Σόλωνα "ότι εσείς οι Έλληνες είστε πάντα παιδιά" (Πλάτωνος, "Τίμαιος").

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω,δυστυχώς,με τον ανώνυμο στις 10:45.

Έχεις απόλυτο δίκιο με όλα αυτά που είπες,αν και βέβαια οι Σκοπιανοί έχουν τις βοήθειες απο τους Αμερικάνους και ιδιαίτερα τον Σόρος και φυσικά απο ένα κάρο Παρατηρητήρια,ΜΚΟ κλπ "Ελλήνων" που υποστηρίζουν της προπαγάνδα τους και τα χιλιάδες ψέματά τους...

Έχουμε μπλέξει άσχημα...

Ανώνυμος είπε...

Δεν θελω ηττοπαθειες,σιγουρα δεν λυσαμε το σκοπιανο με μια παρεμβαση στην Wikipedia αλλα τουλαχιστον τους δειξαμε πως σ'αυτην την χωρα εκτος απο τους προδοτες πολιτικους που προσκυνανε κατι ανυπαρκτους σαν τον Νιμιτς,υπαρχουν και Ελληνες που δεν ειναι διατεθημενοι ν'απωλλεσουν την ιστορια και την εθνικη τους αξιοπρεπεια.
Οι γυφτοσκοπιανοι το μονο "χαρτι" που εχουν ειναι η υποστηρηξη των Αμερικανοσιωνιστων.
Επειδη ομως τιποτα σ'αυτον τον κοσμο δεν μπορει να βασισει την υπαρξη του στο ψεμα και στην παραχαραξη της ιστοριας,ειναι θεμα χρονου να πανε αυτοι και οι υποστηρηκτες τους απο κει που ηρθανε,βλ. αγυριστος.

ΝΑΙΑΣ είπε...

Mακαρι να ξυπνησουμε καποια στιγμη και να γινουμε μια γροθια.