Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;
Ανακοινώθηκε η επίσκεψη στην Θράκη του τούρκου πρέσβη Αθηνών Hasan Gögüş (Χασάν Γκογκίς), ο οποίος επισκέπτεται σήμερα Παρασκευή 20/11/2009 την Θράκη, σε ένα ταξίδι αστραπή για το οποίο δεν υπάρχουν ορατοί λόγοι πραγματοποίησής του.Ο Τούρκος πρέσβης θα αναχωρήσει για την Αθήνα το απόγευμα της ίδιας ημέρας, από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και αναμένεται τυχόν δηλώσεις του να ξεσηκώσουν θύελλα αντιδράσεων και τοποθετήσεων από την Ελληνική πλευρά.
Το πρόγραμμα του Τούρκου Πρέσβη, σύμφωνα με δημοσιεύματα του μειονοτικού τύπου (τουρκόφωνη εφημερίδα «Olay») έχει ως εξής:
Η συνέχεια εδώ

RSS Feed
Twitter
Facebook
9 σχόλια:
Οι πομάκοι θα τηρήσουν την θέση που πρέπει;
Λένε πως πάει να συζητήσουν για το αν το αυξανόμενο ποσοστό αλλοδαπών αλλοιώνει την τοπική αναλογία Χ -Μ. Και για το αν οι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα αλλοδαποί της περιοχής θα θεωρούνται ή όχι μειονοτικοί.
...Απαιτείται ανάλογη αντίδραση!
OI ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΓΑΝΑ ,ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΜΕΤΕΩΡΕΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!ΧΥΔΑΙΑ ΑΡΑΒΙΣΣΑ ΥΒΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΚΤΑΤOΡΙΣΣΑ.ΟΙ ΘΑΛΕΙΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ!
http://patriotikoslogos.blogspot.com/2009/11/blog-post_5139.html
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΒΟΥΓΙΑ. ΑΛ ΣΑΛΑΜΑΛΕΚΟΥΜ !!!
Επαγρύπνιση και αντίδραση.
Τι λένε, τι συνωμοτούν.
ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΑΪΤ.
Tα κατά τόπους ιντιμιντια έχουν απόψεις αντίθετες με τα κυριαρχικά συμφέροντα των χωρών τους.
Το Constantinople ιντιμίντια τι άποψη έχει επί του θέματος;
ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΙ ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
Δεν περνάει ο μαρκσισμός και ο ανθEλληνισμός!
Πολύ απλά: ΔΕΝ θα σας περάσει!!!!!
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Κ.ΜΠΟΥΡΝΟΒΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ.Ο Κ.ΜΠΟΥΡΝΟΒΑΣ ΚΑΤΑΧΕΡΙΑΣΕ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ,ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ
ΕΕ ,ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.Ο Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΞΕΝΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.
Δημοσίευση σχολίου