Κλεφτρόνι ετών... 12 συνελήφθη (ξανά) στην Κομοτηνή!


Ο μικρός, μαζί με έναν 16χρονο είχαν κλέψει παλιότερα μια μηχανή, ενώ οι γονείς του αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου

Είναι μόλις 12 χρόνων και έχει ήδη πλούσιο παρελθόν στις συλλήψεις για διακεκριμένες φθορές και κλοπή ένα... άτακτο κλεφτρόνι που, μαζί με έναν λίγο μεγαλύτερο συνεργό του επίσης σεσημασμένο για κλοπές, βρέθηκαν για μια ακόμη φορά πρόσωπο με πρόσωπο με αστυνομικούς που γνώριζαν από παλιά!Ο... υπερδραστήριος πιτσιρικάς που μπήκε από πολύ νωρίς στον κόσμο της παρανομίας, έκλεψε μαζί με έναν 16χρονο μια μοτοσικλέτα από την πόλη της Κομοτηνής τις πρώτες ημέρες του Μαΐου, όταν ο ιδιοκτήτης της απουσίαζε. Ταυτοποιήθηκαν, όμως, από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας και η κλεμμένη μοτοσικλέτα βρέθηκε στην κατοχή τους.
Οι δυο πιτσιρικάδες δεν συνελήφθησαν καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή υποβληθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, μαζί με μια ακόμη που αφορά τους γονείς τους οι οποίοι κατηγορούνται για πολλοστή φορά για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.