Ο Μιχελογιαννάκης που έγραψε 23 λόγους για να πει ΝΑΙ στο μνημόνιο τώρα έγραψε 10 για να εξηγήσει γιατί θα πει ΟΧΙ!!!Ρε σεις θα σταματήσετε να παίζετε με τον πόνο του ανθρώπου;
τι άλλο θέλετε να κάνει;
την μία Κυριακή τον στέλνετε να πει ΟΧΙ (για το μνημόνιο) στο δημοψήφισμα...μετά από μερικές μέρες του ζητάτε να πει ΝΑΙ στις διαπραγματεύσεις για το μνημόνιο γιατί το ΟΧΙ οδηγούσε σε πτώχευση...τι να κάνει, αναγκάστηκε ο κακομοίρης και για να το εξηγήσει έκατσε και έγραψε 23 λόγους!!...τώρα πάλι κάποιος τον έψησε και ξαναέκατσε και έγραψε 10 λόγους γιατί θα πει ΟΧΙ και δεν θα πει ΝΑΙ στα μέτρα του μνημονίου!

Να συνοψίσουμε....είπε ένα βροντερό ΟΧΙ που τον ανάγκασε να πει ΝΑΙ και τώρα με το αποτέλεσμα δεν είναι σύμφωνος και θα ξαναπεί ΟΧΙ!!!!!

Δηλαδή πόσο να αντέξει ο άνθρωπος;;;;;;;;

Διαβάστε το κείμενο για να καταλάβετε με αυτά και με αυτά τι σταυρό κουβαλά ο περήφανος βουλευτής μας:

«Συνεχίζω μάχιμος τους λαϊκούς αγώνες εντός κοινοβουλίου, βάσει των εντολών που προεκλογικά η κοινωνία μου έδωσε», αναφέρει ξεκαθαρίζοντας ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί

Την πρόθεσή του να καταψηφίσει τη συμφωνία στη Βουλή, εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Στις ιστορικές μέρες που ζούμε έκανα και είναι όλα αποδεδειγμένα με χαρτιά, με δημόσιες παρεμβάσεις μου, τα παρακάτω:

1) Πρόταση για νέο δημοψήφισμα με ερώτημα μνημόνιο ή δραχμή. Δεν εισακούστηκα.

2) Πρόταση για προαπαιτούμενα εθνική συνοχή, κοινωνική συνοχή, κομματική συνοχή. Δεν εισακούστηκα.

3) Πρόταση για μη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας από τον πρωθυπουργό 17 ώρες συζήτηση με τους διαφωνούντες, όσο κράτησε και η σύνοδος κορφής. Δεν εισακούστηκα.

4) Πρόταση να ψηφήσουν κατά συνείδηση οι βουλευτές, ώστε να φανεί η γύμνια και το φτηνό των μνημονιακών κομμάτων.

5) Πρόταση, ίδια με πάγια θέση μου, ότι έδρα παραδίδεις μόνο όταν διαφωνείς με αυτά που προεκλογικά έλεγες. Δεν εισακούστηκα, π.χ. σύντροφος Κοδέλας.

6) Μίλησα από την πρώτη στιγμή καθαρά για μνημόνιο.

7) Μίλησα από την πρώτη στιγμή καθαρά για Γολγοθά του λαού.

8) Μίλησα από την πρώτη στιγμή για τις ευθύνες που έχουμε να μην έχουμε ετοιμαστούμε για δραχμή.

9) Μίλησα καθαρά για τις 23 επιπτώσεις που θα έχει η επιλογή του εθνικού νομίσματος.

10) Δεν γινόταν να μην δώσω ευκαιρία για διαπραγμάτευση γι’ αυτό ψήφησα “ναι” στην διαπραγμάτευση.

Όμως κανείς δυστυχώς δεν έδωσε σημασία στο σταυρό που κουβαλούσα τόσες μέρες, με το ζητούμενο ευθύνη, καθαρή συνείδηση και όχι αποτυχία της αριστεράς, η οποία είναι μονόδρομος ελπίδας.

Διαλέγω, λοιπόν, στο δίλλημα μεταξύ άρτου εξάρτησης και ψωμί του ιδρώτα, το ψωμί του ιδρώτα και συνεχίζω μάχιμος τους λαϊκούς αγώνες εντός κοινοβουλίου, βάσει των εντολών που προεκλογικά η κοινωνία μου έδωσε.