Γ.Γ. Εμπορίου: Δεν υπάρχουν ελλείψεις σε σιτηρά και δημητριακά...ακόμα...


Οι εκπρόσωποι των κλάδων της αλευροβιομηχανίας, των δημητριακών, των ζωοτροφών και των πτηνοτροφικών επιχειρήσεων διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχουν ελλείψεις και οι άμεσες ανάγκες των κλάδων καλύπτονται πλήρως.

Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Αντώνης Παπαδεράκης, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με εκπροσώπους των κλάδων της αλευροβιομηχανίας, των δημητριακών, των ζωοτροφών και των πτηνοτροφικών επιχειρήσεων, με κύριο θέμα τις εισαγωγές σιτηρών και δημητριακών, σύμφωνα με ανακοίνωση από το υπουργείο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, οι εκπρόσωποι διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχουν ελλείψεις και οι άμεσες ανάγκες των κλάδων καλύπτονται πλήρως.

Επιπλέον, διατύπωσαν προτάσεις για τη διευκόλυνση της διαδικασίας εισαγωγών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων υπό τις δεδομένες συνθήκες.

Τονίστηκε, επίσης, η διάθεση όλων να συμβάλουν στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, καθώς και για τη διεύρυνση της συνεργασίας με την Πολιτεία, με στόχο την περεταίρω ανάπτυξη των συγκεκριμένων κλάδων, αναφέρει η ανακοίνωση του

euro2day.gr