ΠΕΡΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΩΝΑφιερωμένο το άρθρο – χρονογράφημα αυτό σε ΟΛΟΥΣ τους «υπερευαίσθητους» συντρόφους, που, έτσι και τολμήσει κανείς και μιλήσει η εκφράσει τον όποιο προβληματισμό, την όποια αντίθεση στο καθημερινό χάλι της εισόδου «προσφύγων» και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στη χώρα μας, τον σταμπάρουν σαν ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΑΥΤΟΙ οι «ευαίσθητοι» κατά τα άλλα, που είναι «αντιρατσιστες» παρακολουθώντας την κατάσταση από τις τηλεοράσεις…
Έτσι είναι Συνελληνες, και ένας από τους ρατσιστές που τόλμησαν να γράψουν κάμποσες φορές για τους υποτιθέμενους πρόσφυγες, και γενικότερα για τους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ που μπαίνουν στη χώρα, κατά κάποιους «υπερευαίσθητους συντρόφους» είμαι και εγώ.
Είχα γράψει, για διάφορους κινδύνους που κρύβει όλη αυτή η είσοδος αλλοδαπών στη χώρα, και είχα εκφράσει την ανησυχία πολλών πολιτών, σχετικά με την ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ που κρύβεται μέσα σε αυτά τα μπουλούκια.
Έπεσαν πολλοί να με κατηγορήσουν λοιπόν σαν ΡΑΤΣΙΣΤΗ, σαν ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ, σαν ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ, σαν……
Για διαβάστε ρε συντρόφια, ευαίσθητοι «δημοκράτες» τα παρακάτω….«Πάνω από 20 θετικά τεστ μαντού σε Λιμενικό και Αστυνομία στη Χίο Ανάστατοι είναι, τουλάχιστον ψυχολογικά, Λιμενικοί και Αστυνομικοί, αφού σε σχετικά τεστ που τους γίνονται για ανίχνευση προδιάθεσης Φυματίωσης, μόνο στο Λιμενικό 14 τεστ βγήκαν θετικά και μαζί με τους Αστυνομικούς ξεπερνούν τα 20. Βέβαια δεν σημαίνει ότι τα άτομα αυτά θα νοσήσουν ή ότι μπορεί να μεταφέρουν το μικρόβιο, δεν παύει όμως να αποτελεί μια ταλαιπωρία, αφού συνιστάται θεραπεία 9 μηνών, εξετάσεις κάθε μήνα και όλα αυτά για την περίπτωση, τουλάχιστον των Λιμενικών, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από το Ταμείο τους. Βεβαίως ο προβληματισμός εδώ διευρύνεται, αφού η αιτία είναι η επαφή με τους μετανάστες, από τους οποίους όμως πολλοί χρησιμοποιούν και καμπίνες στα πλοία, που δεν είναι και οι πιο... αερισμένοι χώροι. “Δεν αποκλείεται”, μας είπε γιατρός, “οι φορείς να είναι σήμερα αμέτρητοι και να μην το ξέρουμε”.»
ΠΗΓΗ: alithia.gr
Είπατε κάτι ΕΣΕΙΣ οι «ευαίσθητοι αντιρατσιστες»;
Μάλλον ΔΕΝ έχετε συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα της κατάστασης, και ΠΩΣ ΝΑ τη συνειδητοποιήσετε, από τους καναπέδες σας, η από τις κομματικές «γραμμές»; Και κάπου διάβασα πως το τελευταίο εικοσαήμερο, πέρασαν στη χώρα μας 28,000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, οι οποίοι, σύντροφοι, θα περάσουν ΚΑΙ από τις γειτονιές μας, ΚΑΙ από τις γειτονιές σας, με ότι συνεπάγεται αυτό.
ΤΟΤΕ θέλω να δω τις «ευαισθησίες» σας, που στην πράξη, ΕΣΕΙΣ με τα μεγάλα λόγια θα γίνετε οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ για να προστατέψετε τα τομάρια σας. Υπάρχετε ΜΟΝΟ εσείς, δεν υπάρχουν οι άλλοι έλληνες. Εκείνοι, ας αρρωστήσουν…. Ευαίσθητοι του……
Αει στα ανάθεμα μη πω. Θα έχουμε συνέχεια.

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com