Ποιός είναι ο ..."αριστερότερος";


Επειδή για όλα τα απίθανα που συμβαίνουν στο χώρο της αριστεράς -και δη του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει μια εξήγηση...

Οι περισσότεροι πολίτες -ψηφοφόροι όλων των κομμάτων- απορούν με τον ανεύθυνο τρόπο που αντιδρούν και φέρονται οι δήθεν "επαναστάτες" του κυβερνώντος κόμματος,χωρίς να προτείνουν καμία άλλη εναλλακτική πέραν κάποιων ανοησιών περί δραχμής, την ώρα που η χώρα βρίσκεται κυριολεκτικά με το ένα πόδι στον τάφο.
Η αλήθεια που κρύβουν είναι πως ...με τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ προ των πυλών, οι κ.κ. Λαφαζάνης, Βαρουφάκης και Κωσταντοπούλου κονταροχτυπιούνται μέσω των απίθανων δηλώσεών τους για την ανάδειξη του ..."αριστερότερου" στελέχους, που πρόκειται να ηγηθεί στη συνέχεια του νέου αντιμνημονιακού κόμματος της Αριστεράς και της Δραχμής το οποίο θα κάνει σύντομα την εμφάνισή του και αναμένεται να συλλέξει ένα ποσοστό 5-7% του εκλογικού σώματος αποτελούμενο κυρίως από το κομμάτι των παλαιών -πριν το 2009- ψηφοφόρων του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και διαφόρων άλλων περιθωριακών στοιχείων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Βέβαια μέσα στην πρεμούρα να επηρεάσουν το κοινό όσων πιστεύουν στα παραμύθια με την καλή νεράιδα της δραχμής ..πετούν διάφορα μαργαριτάρια που δεν πρόκειται να ξεχαστούν την επόμενη μέρα.Κι αυτό θα πρέπει επιτέλους να το αντιληφθούν.
Όπως φυσικά θα πρέπει να αντιληφθούν πως πάνω απ΄τα προσωπικά και μικροκομματικά τους συμφέροντα πρέπει να τοποθετούν τα συμφέροντα της χώρας και του λαού που -υποτίθεται- ότι υπηρετούν...


gr_sal

http://greece-salonika.blogspot.com/2015/07/blog-post_265.html