Ζήτησε συγγνώμη ο Θηβαίος από τη δημοσιογράφο και απ' όσους... φρίκαραν με τη συνέντευξη

Αργα το βράδυ και μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο Χρήστος Θηβαίος αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη από τη δημοσιογράφο, αλλά και όλους όσοι άκουσαν τη ραδιοφωνική εκπομπή, κατά την οποία εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων.

Με κείμενο που δημοσίευσε στην σελίδα του στο facebook, ο τραγουδιστής, τονίζει: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση.

Επίσης πιστεύω ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δημιουργήσαν τεράστιο πρόβλημα ανεργίας στους νέους ανθρώπους. Πέρα από κάθε αμφιβολία. Πρόθεση μου ήταν να καυτηριάσω την «αριστοκρατική» αντίληψη που υπάρχει σχετικά με την εργασία, σε κάποια μειοψηφία της νεολαίας, και γι' αυτό υπερέβαλα. Ξέρω ότι, μπροστά στις δοκιμασίες που περνάει η μεγάλη πλειοψηφία των νέων, αυτό είναι τουλάχιστον δευτερεύον»..

Ο Χρήστος Θηβαίος ζήτησε επίσης συγγνώμη από όσους «είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση". "Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο» κατέληξε.

tff.gr