Φόβοι πως πρόκειται για ευρύτερης κλίμακας φαινόμενο!...βρέθηκε αριστερός που κάνει αυτοκριτική!

Στάθης Δρογώσης: «Επηρέασα κόσμο διαδίδοντας άθελά μου ψέμματα. Ζητώ συγγνώμη».

Σε μια έκρηξη αυτοκριτικής, ο γνωστός τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης αναγνωρίζει ότι η υποστήριξη που έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε χωρίς αντίκρυσμαΈνας από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ στον καλλιτεχνικό χώρο ήταν ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης. Ο κ. Δρογώσης δεν έκρυψε ποτέ την συμπάθειά του στο κόμμα της σημερινής κυβέρνησης, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε υποστηρίξει σθεναρά τις απόψεις του δημόσια.


Είναι χαρακτηριστικό ότι είναι από τους πιο ενεργούς χρήστες του Twitter, με πάνω από 20.000 ακολούθους, μέσω του οποίου δεν έχει διστάσει να έρθει σε αντιπαράθεση με πολιτικούς που ο ίδιος θεώρησε ότι τον έθιγαν, όπως η Εύα Καϊλή και η Αφροδίτη Σάλεχ. Ο κ. Δρογώσης είναι και εκλεγμένος στον Δήμο της Αθήνας με τον συνδυασμό της Ανοιχτής Πόλης.

Παρ' όλα αυτά, σε μία υψηλή επίδειξη αυτογνωσίας και αυτοκριτικής, ανάρτησε χθες στον λογαριασμό του στο Twitter δύο μηνύματα με τα οποία εκφράζει την διαφωνία του για την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης.

Και μάλιστα φθάνει στο σημείο να ζητά συγνώμη από τους φίλους που τον ακολουθούν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, φθάνοντας να πει «Προσωπικά επηρέασα κόσμο διαδίδοντας άθελα μου ψέμματα. Ζητώ συγγνώμη. Πίστεψα συνεδριακές αποφάσεις. Είμαι ανόητος προφανώς».

protothema.gr