ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Είμαι σίγουρος, πως με αυτό το άρθρο οι «ευαίσθητοι προοδευτικοί» θα μου κολλήσουν τη στάμπα του ρατσιστή, όπως πριν λίγο καιρό κάποιος με κατηγόρησε για «επιλεκτική ευαισθησία» (κούνια που τον κούναγε δηλαδή), αλλά πιστέψτε με, δε μου καίγεται καρφί, και δεν ιδρώνει το αυτί μου από τις όποιες αντιδράσεις όψιμης ευαισθησίας.

Με τα ναι και τα όχι, με την όλη κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ευρώπη απέναντι μας, με το νέο μνημόνιο που βρίσκεται προ των πυλών, με τις ατέλειωτες «ενημερωτικές» (κατά τα άλλα) εκπομπές των καναλιών, μας ξεφεύγουν κάποια άλλα, εξίσου σοβαρά θέματα. Ποια είναι αυτά;

Το ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ θέμα των…. «προσφύγων», που έχουν κάνει άνω κάτω τη χώρα ολόκληρη, αλλά είπαμε, των «προοδευτικών» το αυτί δεν ιδρώνει. Αδέλφια, Συνέλληνες, μαζί με τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ πρόσφυγες, η αλήθεια είναι πως στη χώρα μας μπαίνουν και ένα σωρό ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, κάθε καρυδιάς καρύδι.

ΠΟΙΟΣ στα αλήθεια είναι σε θέση να τους ελέγξει όλους αυτούς; Και μαθαίνουμε, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ, αλλά από πολίτες που ανεβάζουν ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ στο διαδίκτυο, για «εξεγέρσεις» αυτών των ανθρώπων, για συμπλοκές μεταξύ τους για ένα κομμάτι ψωμί, μαθαίνουμε για ΚΛΟΠΕΣ, ΒΙΑΣΜΟΥΣ, και ένα σωρό άλλα, και να μην το ξεχάσω, αυτά που οι…. «ευαίσθητοι» προσπαθούν να ΘΑΨΟΥΝ, τα μαθαίνουν στο εξωτερικό, και γελούν με τα χάλια μας, αλλά και τρίβουν τα χέρια τους. Τρίβουν τα χέρια τους, γιατί στην ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ Ελλάδα αυξάνονται και πληθύνονται οι πεινασμένοι, γιατί η χώρα ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ τα τελευταία χρόνια από ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ τους οποίους, ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ οι άλλοι, και τους φορτωθήκαμε εμείς, θα τους δώσουμε και ιθαγένεια αντί να τους στείλουμε πίσω από εκεί που ήρθαν, θα τους ταΐσουμε, θα τους ποτίσουμε, θα τους περιθάλψουμε, και θα τους κάτσουμε στο σβέρκο μας αγαπητοί προοδευτικοί, που δε σας καίγεται καρφί για τη χώρα, παρά μόνο για την κούφια Ιδεολογία σας, ΑΝ μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι. Οι προηγούμενοι «κυβερνώντες», κατάντησαν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι στο οποίο μπορεί να μπαίνει ο καθένας όποτε θέλει, υποβάθμισαν τα σώματα ασφαλείας, και αποδυνάμωσαν τις ένοπλες δυνάμεις αλλά και την ασφάλεια των συνόρων, στερώντας από τη μεθόριο στρατόπεδα σε θέσεις κλειδιά.

Κυκλοφορούν βίντεο στο διαδίκτυο, με γεγονότα τα οποία δεν συμβαίνουν σε άλλη χώρα, συμβαίνουν σε εμάς. Βλέπουν λοιπόν οι Έλληνες όλο ΟΡΓΗ, και θα πούμε παρακάτω γιατί λέω ΟΡΓΗ, ΕΤΑΙΡΙΕΣ catering, να μοιράζουν τρόφιμα στους «πρόσφυγες», μόνο που τα τρόφιμα πλέον ΔΕΝ μπορούν να καλύψουν τον αριθμό των ανθρώπων που ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ αυξάνεται, βλέπουν όλους αυτούς να δέρνονται και να μαχαιρώνονται, και ξέρετε κύριοι προοδευτικοί τι άλλο βλέπουν και εξοργίζονται;

Διαβάστε ΕΝΑ σχόλιο:

«Φάτε αριστερά στην μάπα σε λίγο καιρό αυτοί που θα κυνηγάνε τα αυτοκίνητα θα είναι έλληνες.
Ποιος έλληνας πολίτης που πεινάει έχει φάει από catering;
Την πόρτα στον ώμο και όπου φύγει.
Τώρα που βλέπω το βίντεο με τόσους λάθρο ίσως και να μην είμαστε Ευρώπη γιατί σε καμία πόλη της Ευρώπης δεν θα είχαμε αυτά τα γεγονότα.».

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ για τους Πεινασμένους ΕΛΛΗΝΕΣ; Και μη μου πείτε τα γνωστά πασαλείμματα ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ της χώρας ΕΣΕΙΣ που έχετε για τη δική σας ασφάλεια μια διμοιρία αστυνομικών ο καθένας;

Η κατάσταση είναι ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ και θα παραμείνει έτσι, άσχετα με το αν τα σώματα ασφαλείας προσπαθούν φιλότιμα να κάνουν το καθήκον τους και ΔΕΝ τους αφήνετε.

Θα σας πω αυτό, ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.Βασίλης Τσούγκαρης