Ο Στεργιώτης, ο Γκάλμπρειθ και το εθνικό σαμποτάζ

Και βέβαια πρέπει να υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο σε μια δυτική οικονομία. Μονόδρομοι υπήρχαν μόνο στο σύμφωνο της ΚΟΜΕΚΟΝ με τα πρωτογενή πλεονάσματα και τους ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, προς όφελος όμως της Σοβιετικής Ενώσεως . Μνημόνιο Γερμανίας δηλαδή.
Στην Ελλάδα όμως συνέβη μια αδιανόητη προδοσία. Ο Παπανδρέου οργάνωσε ένα σχέδιο εθνικής καταστροφής που ξεκινούσε από το ξέπλυμα των χρεών προς τις τραπεζες και την μετακύλιση του στις πλάτες των Ελλήνων και Ευρωπαίων φορολογουμένων και κατέληγε στην έξοδο από το ευρώ, την Ευρώπη και την εθνική καταστροφή. Που βεβαιως θα την χρεωνοταν ο Τσίπρας και θα έφευγε με ελικόπτερο ως άλλος Ντε Λα Ρούα.
Ακομα και οι χρόνοι του σχεδίου τηρήθηκαν ευλαβικά. 30 Ιουνίου του 2015 η Ελλάδα θα χρεοκοπούσε φεσώνοντας όχι τους τοκογλύφους που δημιούργησαν μαζί με τους διεφθαρμένους της συμμορίας Σημίτη το επονείδιστο χρέος, αλλά τους Ευρωπαίους πολίτες.
Με έκπληξη λοιπόν ακούσαμε τον κύριο Βαρουφάκη να αποκαλύπτει ότι αρμόδιος για το σχέδιο Β ήταν ο διακεκριμένος κύριος Γκαλμπρέιθ. Υπάρχει όμως ένα μικρό προβληματάκι. Ο ίδιος κύριος ήταν σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου τον καιρό που οργάνωνε το μέγιστο έγκλημα!