Η βία κινεί την Ιστορία. Ο ελληνικός λαός είναι διατεθειμένος να πολεμήσει; ή θα κάτσει να σαπίσει;

Έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, καθίσταται ολοένα και πιο φανερό ότι μέσω της "νόμιμης" πολιτικής οδού (βλ.κόμματα, εκλογές κ.ο.κ) τα περιθώρια για ουσιαστικές επωφελείς αλλαγές είναι από εξαιρετικά περιορισμένα εώς ανύπαρκτα. Αυτό το έχουν αντιληφθεί πολλοί συμπατριώτες μας, και όσο περνάει ο καιρός θα το αντιλαμβάνονται ολοένα και περισσότεροι. Προφανέστατα, αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος της ραγδαίας αύξησης της αποχής που παρατηρήθηκε στις πρόσφατες εκλογές του Σεπτεμβρίου, και εκεί πρέπει να εστιάσουμε και όχι στο να κατακρίνουμε την αποχή.

 Στο σημερινό ελλαδιστάν βρίσκει την τέλεια εφαρμογή της η φράση: "Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα, θα ήταν παράνομες".
 Τα τελευταία 3,5 χρόνια έχουμε χορτάσει από εκλογές. Έχουμε βαρεθεί να ψηφίζουμε και να σταυρώνουμε. Τι άλλαξε;
  Η αριστερά έγινε κυβέρνηση έχοντας τον Καμμένο σαν "πατριωτικό" άλλοθι, το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ καταστράφηκε, τα δεκανίκια τύπου Καρατζαφέρη και Κουβέλη εξαφανίστηκαν, η Χρυσή Αυγή ανεδείχθη τρίτο κόμμα, η ΝΔ υπέστη σοβαρές απώλειες και νομοτελειακά θα ακολουθήσει την μοίρα του ΠΑΣΟΚ, ο Λεβέντης μπήκε στην βουλή, αποχή/λευκά/άκυρα έφτασαν στο 50% κ.ο.κ.
 Αν μη τι άλλο, μιλάμε για κοσμογονικές αλλαγές στην εικόνα των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Ε και τι έγινε;
Απολύτως τίποτα. Ή μάλλον τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα. Η οικονομική κρίση συνεχίζεται με μεγαλύτερη ένταση, το λαθρομεταναστευτικό είναι εκτός ελέγχου, τα εθνικά θέματα πάνε κατα διαόλου και γενικότερα η αιμορραγία του Ελληνισμού συνεχίζεται.

Συμπέρασμα: Πρέπει να είναι τελείως ΜΑΛΑΚΑΣ όποιος περιμένει πλέον σωτηρία απ΄την κάλπη.
 Η συνέχεια εδώ: http://www.istoriakatoxis.blogspot.gr/2015/10/blog-post.html