Απίστευτο! Έρχεται νομοσχέδιο κατά της «Xριστιανοφοβίας»! (Σκληρές εικόνες)

Ως κακούργημα θα δικάζεται τους επόμενους μήνες η «χριστιανοφοβία» στην Βραζιλία, ύστερα από το νέο νομοσχέδιο που προωθούν βουλευτές της χώρας.
Η τελευταία παρέλαση «υπερηφάνειας» των ομοφυλόφιλων στο Σάο Πάολο, ξέφυγε από τα όρια καθώς βεβήλωσαν χριστιανικά μνημεία και προχώρησαν σε αποτρόπαιες πράξεις χρησιμοποιώντας σταυρούς, καταδικάζοντας όπως ανέφεραν τον χριστιανισμό επειδή τους «κατακρίνει» και δεν τους «δέχεται» όπως είναι...
Μάλιστα, ο τρανσέξουαλ “Viviany Beleboni” πήγε στην παρέλαση ντυμένος ως εσταυρωμένος, ενώ έφερε την επιγραφή «Φτάνει η Ομοφοβία». 


Οι εικόνες ντροπής προκάλεσαν την οργή δεκάδων βουλευτών, η οποίοι έθεσαν προς ψήφιση νομοσχέδιο, με το οποίο θα καταδικάζονται όσοι προσβάλλουν  χριστιανικά είδωλα, ενώ θα υπάρχουν και χρηματικά πρόστιμα.Σχετικά με το νομοσχέδιο, μίλησε ο πολιτικός Rogério Rosso, ο οποίος εξήγησε: «η πρόθεση του νομοσχεδίου είναι να προστατεύσει τις πεποιθήσεις και τα σκεύη που χρησιμοποιούνται σε θρησκευτικές τελετές από τους πολίτες της Βραζιλίας, επειδή ό, τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων, ιδίως εκείνων των ΛΟΑΤ, είναι αυτό που μπορούμε να ονομάσουμε “Χριστιανοφοβία”, με την πρακτική άσεμνων και 


εξευτελιστικών πράξεων που δείχνουν προκατάληψη κατά των Καθολικών και των Ευαγγελικών».
Επίσης, στο θέμα αναφέρθηκε και ο Ομοσπονδιακός Αναπληρωτής  Marco Feliciano, σύμφωνα με τον οποίο: «αυτή η χώρα είναι χριστιανική, και τώρα, εδώ, μιλάω εξ ονόματος εκατομμυρίων Βραζιλιάνων, Χριστιανών Καθολικών, πνευματιστών, Ευαγγελικών από όλη τη χώρα. Υπάρχει μια γενική αποστροφή σε αυτή την φαύλη, αδίστακτη και αποτρόπαια συμπεριφορά. Έχετε περάσει τα όρια».

voicenews.gr