Προετοιμασίες για τον 3ο Ναό του Σολόμωντα! Περιμένουν τον… μεσσία τους οι Εβραίοι

Για πρώτη φορά μετά από αιώνες υπάρχουν σοβαρές προετοιμασίες σε εξέλιξη, για την κατασκευή του τρίτου ναού. Η εκκολαπτόμενη οργάνωση Σανχεντρίν, μια ομάδα που προσπαθεί να αναβιώσει το αρχαίο εβραϊκό νόμο, θα εκλέξει ένα άτομο που θα γίνει Αρχιερέας, εάν η πολιτική κατάσταση επιτρέψει την πρόσβαση στο Όρος του Ναού. Ο Ραβίνος Baruch Καχέην είναι υποψήφιος για να διοριστεί σαν «Kohen Γκαντόλ» ή αρχιερέας.
Ωστόσο, το Breaking News του Ισραήλ, αναφέρει ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια υπηρεσία για το Όρος του Ναού, αν το επιτρέψει η πολιτική κατάσταση. «Είναι σαφές ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να προετοιμάσουμε τους ιερείς, για να τα έχουν όλα έτοιμα». Το Ινστιτούτο του Ναού στην Ιερουσαλήμ, μια ομάδα αφιερωμένη στην φυσική κατασκευή του τρίτου ναού, θα δώσει επιπλέον πάνω από $100.000 για τη δημιουργία αρχιτεκτονικών σχεδίων για την κατασκευή του τρίτου ναού. Επίσης, στην ίδια εταιρεία ανακατασκευάστηκε ο βωμός του Κυρίου. Υπάρχουν ακόμη και προσπάθειες να αναπαραχθούν οι ειδικές κόκκινες δαμαλίδες, που είναι κατάλληλες για τελετουργική χρήση. Ο Ραββίνος Jonathan Cahn είπε στο WND: «Γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τη βιβλική προφητεία στο τέλος του χρόνου, πρέπει να δημιουργηθεί ξανά ο ναός της Ιερουσαλήμ. Ο ναός απαιτεί ένα ιερατείο. Το Ιερατείο απαιτεί έναν Αρχιερέα. Αν και το Σανχεντρίν και η ιεροσύνη τώρα στερείται την επίσημη νομική αρχή και η ανοικοδόμηση του ναού θα απαιτήσει μια πολύ δραματική τροπή των γεγονότων, το γεγονός ότι το 2016, υπάρχει συζήτηση και κίνηση προς την αρμόδια υπηρεσία για τους διορισμούς, για έναν Αρχιερέα για το μελλοντικό ναό είναι αρκετά εντυπωσιακό.» Ο Cahn είπε επίσης ότι είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι μόλις τώρα, μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας, μπορεί ο εβραϊκός λαός να εκπληρώσει τους νόμους και να ξαναχτίσει το 3ο Ναό σύμφωνα με τους νόμους. «Ένα άλλο κομμάτι του παζλ περιλαμβάνει τη σύγχρονη τεχνολογία του DNA,» εξήγησε. «Μόνο το αίμα από τους απόγονους του Ααρών, αδελφού του Μωυσή, μπορεί να χρησιμεύσει σαν ιερείς στο ναό. Πρόκειται μόνο τα τελευταία χρόνια, με την ανάπτυξη της ανάλυσης DNA, που μπορούν να αναγνωριστούν οι απόγονοι του Ααρών.
Σε μια καταπληκτική ανάπτυξη, οι επιστήμονες ήταν σε θέση να προσδιορίσουν το ιερατικό γονίδιο, ένας γενετικός κώδικας που μεταφέρεται από τους γιους του Ααρών, που πηγαίνει πίσω περίπου 3.000 χρόνια, ακριβώς για την ίδια στιγμή που έζησε ο Ααρών, ο πρώτος αρχιερέας του Ισραήλ». Ο Bill Cloud του υπουργείου πολιτισμού, είπε ότι οι «Θρήσκοι Εβραίοι στο Ισραήλ προφανώς προβλέπουν τον ερχομό του Μεσσία. H ετοιμότητά τους να επαναλειτουργήσει η υπηρεσία για το Ναό, εξαρτάται από την πεποίθησή τους ότι ο Μεσσίας θα αποκαλυφθεί σύντομα,» είπε στο WND.