Συνεργασία της ALPHA BANK με...περιπτεράδες!!!


 Με έκπληξη διαπίστωσαν όσοι πήγαν στην ALPHA BANK στο υποκατάστημα Αγ. Πάντων στη Θεσσαλονίκη, ότι για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, θα έπρεπε προηγουμένως να περάσουν από τον  εγκατεστημένο έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας ..περιπτερά- εφοδιασμένο για το σκοπό αυτό με...φωτοαντιγραφικό μηχάνημα- για να βγάλουν φωτοαντίγραφα του  εγγράφου της ταυτότητας οφειλής, για να τα κρατήσει η τράπεζα, γιατί- όπως είπε ο διευθυντής της τράπεζας σε διαμαρτυρόμενους πελάτες, " το κράτος το έχει αποφασίσει αυτό" !!!

 Το περίεργο είναι ότι το..."κράτος" δεν το  έχει πει στην Εθνική Τράπεζα, η οποία δεν ζητά αντίγραφα ή αν χρειάζεται τα βγάζει εκείνη.
 Φαίνεται ότι η ALPHA BANK δεν διαθέτει δικά της φωτοτυπικά (αν ήθελε να κρατήσει αντίγραφα) και σκέφτηκε να βοηθήσει - για...ψυχικό (;) - τον περιπτερά!!!

1 σχόλιο :

  1. Ο περιπτερας εκει εχει εκτυπωτη 12 χρονια.Χρεωνει 10 λεπτα τη σελιδα(για οσους ξερουν απο κοστος εκτυπωσης και οχι φωτοτυπιας).Πληροφοριες 6πμ-10μμ προσωπο με προσωπο και οχι ανωνυμα οτι να ναι,για καποιον που προσπαθει να επιβιωση στο πεζοδρομιο απο το πεζοδρομιο,απο καποιον που εκνευριστικε επιδη πληρωσε 10 λεπτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή