Αυτο το είδατε στη συνέντευξη του Ρέμου; Όχι; Ποιος δουλεύει ποιον τελικά;Σάλος με τη συνεντευξη του Αντώνη Ρέμου σε Τουρκική εφημερίδα και τα όσα φέρεται να δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής για την καταγωγή τόσο του ίδίου αλλά και του σφαγέα των Αρμένιων, Ποντίων, Ελλήνων και άλλων φυλών που επι αιώνες ζούσαν στην απέναντι μερια του Αιγαίου Κεμάλ Ατατούρκ.

Δεν γνωρίζω τελικά αν παραφράστηκαν τα λόγια του τραγουδιστή. Είναι σύνηθες φαινόμενο απο Τούρκους δημοσιογράφους κάτι τέτοιο. Ειδικά όταν πέφτεις στην παγίδα τους και μιλάς για Εθνικά θέματα. Απο την άλλη δεν μπορώ να κατανοήσω, πώς ο Ρέμος, αυτός ο έξυπνος καλλιτέχνης που προστατεύει τόσο καλά την εικόνα του μπήκε σε αυτό το παιχνίδι.
Να το έκανε για να κερδίσει κι άλλα εξτρά στην γειτονική χώρα; Δεν θέλω να το πιστέψω. Άλλωστε τα κονέ του Ρέμου στην Τουρκία με επιχειρηματίες είναι τόσο μεγάλα που δυο πριβέ εμφανίσεις φτάνουν για να βγάλουν τα έξοδα όλης της χρονιάς.
Να το έκανε γιατι ένιωσε «αδερφός» με τον Κεμάλ; Δεν τον έχω για ανιστόρητο και άσσχετο.
Ωστόσο αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ μετα τα όσα ο ίδιος είπε περί αλλαγής των λεγομένων του, είναι η ημερομηνία έκδοσης. Για να μην τρώτε παραμύθι, θέλω να μοιραστώ μαζί σας την πρακτική των εφημερίδων αλλά και άλλων μέσων πέραν της τηλεόρασης.
Σε αυτές τις περιπτώσεις ο Αντώνης και ο κάθε Αντώνης του βελινεκούς του, έχουν τις ερωτήσεις πρίν την φωτογράφηση και τις απαντήσεις, οι δημοσιογράφοι πολύ πρίν δημοσιευτούν στο χαρτί. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πώς λογικά ο Αντόνιο έχει στα χέρια του την αλληλογραφία μέσω e-mail στην οποία θα φαίνεται καθαρά τα όσα έστειλε στην εφημερίδα. Γιατί λοιπόν δεν βγάζει τα e-mail να τουμπεκιαστούν όλοι;
Εκτός αν δεν υπάρχουν mail… και πετάμε όλοι μαζί χαρταετό…
Σκέφτομαι και κάτι άλλο… ο Αντώνης θα βγάλει χειμώνα φέτος στην Θεσσαλονίκη ε; Ουπς…


blogs.gossip-tv.gr