«Οι λάτρεις του Μαδούρο και του αριστερού "μορφώματος", έφεραν το Σικελιανό χάος στο τηλεοπτικό τοπίο»

Μια διαδικασία αδειοδότησης που θύμιζε «Κόζα Νόστρα» και Άντζελο Λα Μπαρμπέρα του Παλέρμο, έκρυβε τελικά δάνεια από τράπεζες, βοσκοτόπια και κάθε άλλης λογής προσυνεννοήσεις που βγήκαν στην φόρα όταν χρειάστηκε να γίνει ενδελεχής έλεγχος για τα πόθεν έσχες. Τα κυβερνητικά στελέχη είχαν προεκλογική σημαία και δέσμευση ότι θα πατάξουν την διαφθορά-διαπλοκή και έφεραν αυτό το αστείο και αντισυνταγματικό νομοθέτημα σε ότι αφορά τις τηλεοπτικές άδειες. Είναι αδιανόητο να περιορίζεται η δημοκρατία και η πολυφωνία, να μπαίνει φραγμός στη δυνατότητα ενημέρωσης των πολιτών επειδή έτσι μας είπαν κάποιοι από την Φλωρεντία και να μας καίει μόνο ποιος θα βάλει τα περισσότερα λεφτά. Και το πιο αστείο είναι ότι ο κ. Τσίπρας ενώ ήξερε ότι αυτά τα χρήματα θα πρέπει να δοθούν για τις δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδας, τάχα με θλιμμένο ύφος εξήγγειλε ότι θα τα δώσει στους φτωχούς πολίτες.
Και τα ερωτήματα είναι τα εξής :
1. Πότε θα πάψει ο κ. Τσίπρας να τάζει λεφτά στην κοινωνία ενώ ο ίδιος πρώτα θα έπρεπε να βελτιώσει τον εαυτό του και να φανεί ειλικρινής; 2. Γιατί ο κ. Τσίπρας δεν περίμενε να αποφασιστεί η βεβαιότητα του νόμου Παππά και εν συνεχεία να κάνει την Σικελιανή διαδικασία; 3. Γιατί ο κ. Τσίπρας δεν έκανε έλεγχο στα πόθεν έσχες πριν την διαδικασία και θέλησε να κάνει μετά; Μήπως ήξερε κάτι; 4. Αν είχε η Ελλάδα 5,6,7 η 8 άδειες πανελλαδικής εμβέλειας και οι καναλάρχες πλήρωναν το αρχικό χαμηλότερο ασφαλώς τίμημα και εν συνεχεία ήταν απολύτως τυπικοί, ποιο θα ήταν το πρόβλημα του κ. Τσίπρα; 5. Γιατί ο κ. Τσίπρας δεν επένδυσε στα ποιοτικά χαρακτηριστικά και στην πολυφωνία αλλά αντιθέτως επένδυσε μόνο στα πορτοφόλι;
Και βεβαίως, αυτοί που έλεγαν ότι ο κ. Τσίπρας είναι σοβαρό παιδί, ότι έχει ωριμάσει, ότι πλέον έχει ταυτιστεί με την Ευρώπη, ότι είναι ειλικρινής, καλός και ρεαλιστής και ότι όλοι οι υπόλοιποι του σκάβουν τον λάκο έχοντας δημιουργήσει άξονα γιατί θέλουν να τον ρίξουν, τι έχουν να πουν τώρα; Ας μην γελιόμαστε φίλες και φίλοι, το δημοκρατικό κέντρο δεν θα "έβλεπε" σε καμία περίπτωση ώριμο αυτόν τον Πρωθυπουργό.

 Με εκτίμηση, Καλλιάνος Ιωάννης Μαθηματικός,
αποφ. Παν/μιου Πατρών M.sc Εφαρμοσμένων Μαθηματικών M.sc Μετεωρολογίας Παρατηρητής ΕΜΥ