Έκαναν... φούξια την εμφάνιση της ΑΕΚ! Τους έκραξε μέχρι και ο Κωστέτσος

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει τις τελευταίες ώρες με τη νέα, φούξια φανέλα που παρουσίασε η ΑΕΚ και ο SportDog επικοινώνησε με τον πλέον κατάλληλο για να σχολιάσει την επιλογή χρώματος: τον Βασίλειο Κωστέτσο! Ο πιο γνωστός Έλληνας στιλίστας, που οι δημιουργίες του έχουν αφήσει εποχή και οι επιδείξεις του σχολιάζονται πάντα θετικά στονχώρο της μόδας, χαρακτήρισε "λάθος" και "άσχετη" την επιλογή των χρωμάτων, που υποβίβασε το παραδοσιακό κιτρινόμαυρο της Ένωσης και την ιστορικότητα της ομάδας. Αναφέρθηκε στο πορτοκαλί και βεραμάν των εμφανίσεων που θα έχουν φέτος οι τερματοφύλακες και τόνισε πώς έπρεπε να λειτουργήσει το σχεδιαστικό τμήμα, για να προκύψουν οι νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ.
 "Δε θα τις χαρακτήριζα τις νέες φανέλες καλόγουστες ή κακόγουστες. Θα τους έδινα έναν τέτοιο χαρακτηρισμό αν ήταν κάτι που αφορούσε τη μόδα. Εδώ αναφερόμαστε σε ομάδες, όχι πόσο ωραία ντυμένος είναι ένας άντρας. Αλλά θα χαρακτήριζα την επιλογή της φούξια φανέλας άσχετη, απλώς άσχετη. Πρόχειρα επιλεγμένη και εντελώς λάθος επιλογή", σχολίασε αρχικά ο γνωστός στιλίστας στον SportDog και συμπλήρωσε:
 "Περισσότερο μου θυμιζε διαφήμιση παπουτσιών της ΝΙΚΕ η φούξια φανέλα με το λευκό σορτσάκι και δε νομίζω ότι ανατποκρίνεται αυτή η εικόνα στην ιστορία της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα όπως υπόλοιπες, αλλά ένα ιστορικό σωματείο. Είμαι σαφώς υπέρ της πρωτοπορίας, αλλά χωρίς να χάνουν το βασικό χρώμα. Θεωρώ ότι υποβιβάστηκε το μαύρο και το κίτρινο, που είναι βασικό στοιχείο αυτής της ομάδας. Το φούξια με το λευκό είναι για παπούτσια, για βιτρίνα. Όχι για το γήπεδο".

 sportdog.gr