Στο σκάφος βρίσκονταν άνθρωπος ή άνθρωποι των οποίων, δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα!


Νέες διαστάσεις στο θρίλερ του ναυτικού δυστυχήματος της Αίγινας, δίνει ο συνήγορος των οικογενειών των θυμάτων, Αλέξης Κούγιας.

Όπως αποκαλύπτει η RealNews, με αίτησή του προς την ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Πειραιώς, αμφισβητεί ευθέως ότι στο ταχύπλοο επέβαιναν τα ηλικιωμένα άτομα που έχει κατονομάσει ο φερόμενος ως χειριστής του σκάφους, Θρασύβουλος Λυκουρέζος και ζητά τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

«Εκείνο για το οποίο είμαι βέβαιος είναι ότι στο σκάφος αυτό βρίσκονταν άνθρωπος ή άνθρωποι των οποίων, για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω, δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα και οι οποίοι διέφυγαν είτε με φουσκωτό προς την Αίγινα είτε με το σκάφος Ντουέντε ΙΙ» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Κούγιας.

Στο τετρασέλιδο έγγραφό του χαρακτηρίζει «σενάρια» αυτά που κατασκεύασε ο κατηγορούμενος και το περιβάλλον του, ενώ παράλληλα κατηγορεί τη Λιμενική Αρχή Αίγινας ότι υιοθέτησε χωρίς έρευνα την εκδοχή του Λυκουρέζου, η οποία δεν επαληθεύεται.

iefimerida.gr

1 σχόλιο :

  1. Στις περιπτώσεις που εμπλέκονται πολλοί άνθρωποι είναι πολύ δύσκολο να κρυφτούν πράγματα για πολύ καιρό. Και όσοι ξέρουν και δεν μιλάνε, να πάνε μόνοι τους στον εισσαγγελέα, κάποια στιγμή κάποιος θα σπάσει, από κάποιον θα ξεφύγει κάτι και μετά πολλοί θα βρθούν υπόδικοι και κατηγορούμενη για μια σειρά από ποινικά αδικήματα σε υπόθεση που είχε νεκρούς. Και εκτός των άλλων θα έχουν και επιβαρυμένη την ψυχική τους κατάσταση αφού κρύβουν στοιχεία για να καλύψουν κάποιους που, όπως φαίνεται, δεν το αξίζουν ούτε το δικαιούνται. Άσε και τους εκβιασμούς που θα ξεκινήσουν σε λίγο καιρό. Το καλύτερο είναι οι εμπλεκόμενοι να πάνε μόνοι τους στον εισσαγγελέα και να καταθέσουν και ότι προκύψει για την παραπέρα ζωή τους, που μόνοι τους κατέστρεψαν σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους. Αυτοί θα τους στοιχειώνουν για το υπόλοιπο της ζωής τους. Και αν, όπως λέγεται, είναι πολιτικά πρόσωπα τότε τα κόμματα στα οποία αηκουν να αναλάβουν την ευθύνη γιατί θα το βρουν μπροστά τους στις εκλογές και τότε θα είναι αργά. Ποιό κόμμα θα αναλάβει την ευθύνη να κατηγορηθεί ότι καλύπτει δολοφόνους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή