Έχει ξεφύγει η κατάσταση!...20χρονος βίαζε τις δυο ανήλικες κόρες του, το σκύλο και τις κότες!Ενας 20χρονος καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλακή γιατί, όπως μόνος του ομολόγησε στη γυναίκα του, είχε βιάσει την κόρη του, τη θετή του κόρη, τον σκύλο της οικογένειας και τα κοτόπουλα.

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο της Adeleide. Ο νεαρός είχε βιάσει την κόρη του όταν ήταν μόλις 3 ετών και βίαζε κατ’ εξακολούθηση τη θετή του κόρη από τα 9 μέχρι τα 11 της χρόνια όταν κοιμόταν.

Παραδέχτηκε παράλληλα πως είχε κακοποιήσει τα κοτόπουλα και τον σκύλο της οικογένειας.

«Δεν κάναμε τίποτα λάθος. Τα όμορφα αθώα παιδιά μου δεν άξιζαν να συμβεί τέτοια τρομερή παραβίαση στο σώμα και τις καρδιές τους», ανέφερε η πρώην γυναίκα του σε ανακοίνωσή της.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως ο νεαρός είχε και στο παρελθόν σεξουαλικές επαφές με σκυλιά. Είχε υπάρξει και ο ίδιος θύμα κακοποίησης αλλά αναζητούσε θεραπεία.

Χαρακτηριζοντας τις πράξεις του αηδιαστικές και ανησυχητικές, ο δικαστής Paul Muscat τόνισε πως φαίνεται αποφασισμένος να κάνει θεραπεία για την αποτρόπαιη και ανώμαλη σεξουαλική του συμπεριφορά. «Είναι επιτακτική ανάγκη ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος περαιτέρω σεξουαλικής υποτροπής».

«Οι παραβάτες θα πρέπει να ενθαρρύνονται να ομολογήσουν και να αποδεχθούν την πλήρη ευθύνη για τις εγκληματικές τους ενέργειες και στη συνέχεια να πάρουν μέτρα για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που οδήγησαν στην παραβατικότητά τους».

Πηγή: Metro