Άρπαξε τον 8χρονο γιο της και βούτηξαν μαζί στο κενόΑπελπισμένη βουτιά θανάτου για 33χρονη Κρατώντας τον 8χρονο γιο της Gleb στην αγκαλιά της η 33χρονη Anna Ozhigova πήδηξε στο κενό, κόβοντας το νήμα της ζωής και για τους δύο.

Όπως γράφει η Daily Mail, η Ozhigova είχε πέσει σε κατάθλιψη εξαιτίας του αποτελέσματος της πλαστικής που είχε κάνει στη μύτη και είχε ως αποτέλεσμα να μεγαλώσουν τα ρουθούνια της. Ο σύζυγός της την κορόιδευε συνέχεια κάνοντας τους ανάλογους ήχους επειδή η νέα όψη της «παρέπεμπε σε γουρούνι».

Φίλοι της 33χρονης λένε πως η επέμβαση προκάλεσε την κατάρρευση του γάμου της με τον Oleg Ponomarev και οδήγησε στο χωρισμό τους και μια αλληλουχία γεγονότων που την έκαναν να απελπιστεί.

Έτσι με τον κοιμισμένο γιο της στα χέρια έκανε τη μοιραία βουτιά στο κενό από το σπίτι των γονιών της στην πόλη Ομσκ της Σιβηρίας.

Τα σώματά τους βρέθηκαν το ένα κοντά στο άλλο, σύμφωνα με ρωσική εφημερίδα, ενώ είχε αφήσει σημείωμα εξηγώντας τους λόγους της πράξης της.
Όπως αποκαλύφθηκε, είχε νωρίτερα γράψει σε μια φίλη της στα social media: «Ο χειρουργός με έπεισε πως η μύτη μου δεν μου ταίριαζε. Εντυπωσιάζομαι εύκολα και με έπεισε. Μου έλεγε πως θα άλλαζε το σχήμα μόνο κατά ένα χιλιοστό. Αλλά δεν μπορώ να χαμογελάσω, τα ρουθούνια μου είναι μεγάλα σαν να ήμουν γουρούνι, και απομακρυσμένα. Το χαμόγελό μου είναι σαν να συνοφρυώνομαι γιατί αφαίρεσε κάποιους μύες πάνω από τα χείλη μου και άλλαξε κάτι. Ο άνδρας μου κάνει "όινκ όινκ" μόλις με δει».

Έγραψε επίσης πως βαφόταν πολύ όταν ήταν μαζί αλλά «με ξέρει 12 χρόνια και δεν μπορεί να με συνηθίσει έτσι. Έχω πρόβλημα και με τις εκφράσεις του προσώπου μου. Λέει πως ήταν χαζό να κάνω αυτή την επέμβαση. Δεν μπορώ να αποδεχτώ την ιδέα πως θα είμαι έτσι για πάντα. Έχω ένα παιδί, ζω γι’ αυτόν, πηγαίνω σε ψυχολόγο».

Σύμφωνα με τη φίλη της, η γυναίκα χρειαζόταν συναισθηματική υποστήριξη και είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να αυτοκτονήσει. Φοβόταν πως ο εν διαστάσει σύζυγός της ετοιμαζόταν να της πάρει την επιμέλεια του γιου τους και πως θα της τον έπαιρνε μακριά. «Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», εξήγησε.

Στο σημείωμα που άφησε έγραφε: «Ήθελα ευτυχία, ευγένεια και ηρεμία για τον Gleb. Αλλά μεγαλώνει μέσα στην οργή».