Πόσο νούμερο; Ο Αλκης Δαυίδ κοιμάται με τα οπίσθια της συζύγου του στο κεφάλι!

Ο γνωστός επιχειρηματίας Άλκης Δαυίδ ανάρτησε στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την εκρηκτική σύζυγό του Τζένιφερ Στάνο να κάθεται με τα οπίσθια της πάνω στο κεφάλι του την ώρα που κοιμόταν. «Ο καλύτερος ύπνος, μακράν….» ήταν το σχόλιό του.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, στα ξένα μέσα ενημέρωσης φιλοξενούνται άρθρα στα οποία μεταφέρονται οι φήμες περί χωρισμού του Ελληνα δισεκατομμυριούχου Αλκη Δαυίδ με την καλλονή σύζυγό του Τζένιφερ Στάνο. Το γνωστό ζευγάρι απάντησε σε όλα αυτά που γράφονται, με επιστολή του στο Gossip-tv.gr, διαψεύδοντας κάποιες από τις φήμες αυτές, παραδεχόμενο, όμως, ότι ο γάμος τους περνά κρίση.

Η Τζένιφερ Στάνο σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε εγκαταλείψει την έπαυλη του ζευγαριού στο Μπέβερλι Χιλς. Έχει φύγει και μαζί με τα δύο αγόρια της στη Νέα Υόρκη, βρέθηκε κοντά στην οικογένειά της.Τα αμερικανικά ταμπλόιντς υποστηρίζουν ότι πέτρα του σκανδάλου είναι η στενή φίλη του ζευγαριού Ντανιέλ, την οποία κατηγορούν ότι μπήκε ανάμεσά τους και τους χώρισε.

Η πραγματικότητα, όπως προκύπτει και από την επιστολή που έστειλαν, είναι ότι, όντως, Αλκης Δαυίδ και Τζένιφερ Στάνο περνούν κρίση στον γάμο τους, μια κρίση που και οι δύο πιστεύουν ότι θα ξεπεράσουν.