Είναι αργά για δάκρυα Χαρούλα: Μετάνιωσε για τα... κόκκινα γάντια που οικειοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ η Αλεξίου!

​Μετανιωμένη που φόρεσε τα κόκκινα γάντια, δήλωσε σε συνέντευξη της στην «Athens Voice» η Χάρις Αλεξίου.
Η καλλιτέχνης που πριν λίγο καιρό είχε τραγουδήσει στη συναυλία αλληλεγγύης των καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών, δεν έκρυψε πως η πράξη της αυτή ήταν «αφελής» όπως την χαρακτήρισε, τονίζοντας πως θα έπρεπε να περιμένει ότι «θα το οικειοποιούνταν ο ΣΥΡΙΖΑ».

Στην ερώτηση αν η απόφαση της να φορέσει τα κόκκινα γάντια ήταν μια αυθεντική η εσκεμμένη κίνηση, η Χάρις Αλεξίου δίχως να μασήσει τα λόγια της απάντησε:
«Α! Το γάντι αυθόρμητο αλλά και ωραίο. Κοίταξε, τη θεωρώ σήμερα μια αφελή πράξη, όχι για το γιατί αλλά για το πώς. Το να πάω να τραγουδήσω για κάποιους ανθρώπους που “διαδηλώνουν” το πρόβλημά τους το έχω κάνει πολλές φορές και θα το ξανακάνω βέβαια. Οι γυναίκες αυτές μου ζήτησαν να πάω να τραγουδήσω και το δέχτηκα. Δεν φαντάστηκα πως θα το οικειοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θεωρώ λάθος που πήγα να τραγουδήσω για μια μερίδα απολυμένων γυναικών ούτε με νοιάζει η κακόβουλη κριτική – έχω μέσα μου τη δική μου φωνή δικαιοσύνης που με ησυχάζει. Αλλά, βρε παιδί μου, δεν έπρεπε να πάω στο Σύνταγμα. Λειτουργώ αυθόρμητα και καμιά φορά και παρορμητικά. Μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με συναυλίες φιλανθρωπικού τύπου είμαι πολύ προσεχτική πλέον, γιατί έχουν δει κι εκεί τα μάτια μου...»

Μάλιστα δεν έκρυψε πως πλέον είναι πιο «πονηρεμένη»:
«Είμαι πιο πονηρεμένη αναμφίβολα! Μη με ρωτήσεις τώρα να σου πω και για τα κανάλια – δεν θα πω τίποτα. Έχω δει και πολύ “House of Cards” και μάλλον βοήθησε κι αυτό».