Γερμανός τζιχαντιστής απαιτεί την επιβολή της... σαρία στη Γερμανία!

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ»

Η παρακμή της Δύσης και η υποχώρησή της έναντι των αξιών της με την επέλαση των «αναθεωρητών» της Νέας Τάξης, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή της. Αυτός δυστυχώς είναι και ένας από τους λόγους που βλέπουμε ακόμη και ευρωπαίους (και δεν εννοούμε ευρωπαίους πολίτες σαν και αυτούς των πρώην αποικιών και τους μετανάστες) να ασπάζονται το ισλάμ, το οποίο αντιμετωπίζεται σαν «μόδα», όπως συνέβαινε παλαιότερα με τις ινδικές σέχτες.

Ένας εξισλαμισμένος Γερμανός και μέλος των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους εμφανίστηκε σε προπαγανδιστικό βίντεο των παραφρόνων και απαίτησε να εφαρμοστεί ο θρησκευτικός μουσουλμανικός Νόμος της Σαρία στη Γερμανία!

Πρόκειται για τον πρώην χριστιανό και νυν τζιχαντιστής, γνωστό ως Αμπού Ίσα Αλ Αλμάνι, που στο ίδιο βίντεο επιτέθηκε και κατά των ευρωπαϊκών χωρών διότι έχουν επιλέξει να κυβερνιούνται με «ανθρώπινους νόμους»!

Οι πρόγονοι μας αρχαίοι Έλληνες ήταν οι πρώτοι παγκοσμίως που ανέτρεψαν τη θεοκρατία και είπαν ότι οι νόμοι είναι ανθρώπινα δημιουργήματα και ως τέτοια μπορούν να αλλάζουν, να προσαρμόζονται, να εξελίσσονται, να καταργούνται, να προστίθενται νέοι νόμοι. Οι Έλληνες, δηλαδή, ίδρυσαν το κοσμικό κράτος και το εξέλεξαν σε όλα του τα πολιτεύματα. Εξαιτίας των κοσμικών τους πολιτευμάτων οι Έλληνες μπόρεσαν να αναπτύξουν στο έπακρο τις επιστήμες και τη φιλοσοφία και να δημιουργήσουν τον πληρέστερο πολιτισμό.

Σήμερα τα κράτη που θέλουν να ανήκουν στον δυτικό πολιτισμό, έχουν κοσμικά πολιτεύματα. Το Ισλάμ θεωρεί αντίπαλό της τον δυτικό κοσμικό πολιτισμό και τη μήτρα αυτού, δηλαδή τον ελληνικό πολιτισμό. Αυτός είναι και ο λόγος που το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία καταστρέφει με την ίδια μανία και τις ελληνιστικές αρχαιότητες και ό,τι θυμίζει τον ελληνικό πολιτισμό στην περιοχή.

Όταν λοιπόν ο κάθε τζιχαντιστής καλεί σε επιβολή της Σαρία και στην κατάργηση των ανθρώπινων νόμων, πρωτίστως καλεί σε πόλεμο ενάντια στον Ελληνισμό ως κοσμοθεωρία και αξιακό σύστημα.«Οι Γερμανοί πολιτικοί είναι σύμμαχοι στον πόλεμο ενάντια σε οποιονδήποτε αποκηρύσσει τους ανθρώπινους νόμους και θέλει να εγκαθιδρύσει τη Σαρία του Αλλάχ. Το μόνος κράτος που μάχεται δίχως συμβιβασμούς ακολουθώντας τα λόγια του Αλλάχ πάνω από όλα τα ανθρώπινα έργα είναι το Ισλαμικό Κράτος», λέει ο Γερμανός τζιχαντιστής. Ο Γερμανός τζιχαντιστής γεννήθηκε στο Ντόρτμουντ και προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ στα τέλη του 2012, «υπηρετεί» στη Χίσμπα, δηλαδή στη «θρησκευτική Αστυνομία» που έχει συστήσει το Ισλαμικό Κράτος. Δεν είναι ο πρώτος Γερμανός που εξισλαμίστηκε και εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος. Ειδικά αφού οι τζιχαντιστές δέχονται κάθε προβληματική προσωπικότητα, αρκεί να δηλώσει πίστη στον αλλάχ!