Πολυπολιτισμό δεν θέλετε; Μουσουλμάνος στη Νορβηγία βίαζε την κόρη του!

Μουσουλμάνος συνελήφθη σε νορβηγική πόλη κατηγορούμενος για βιασμό της κόρης του. Ο άνδρας που φέρεται να είναι γύρω στα 40 χρόνια επιτέθηκε και βίασε την κόρη του στην πόλη Φρέντρικσταντ. Το κορίτσι κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο πατέρας της τη βίασε προκειμένου να την τιμωρήσει επειδή επέλεξε να ζει σύμφωνα με τον δυτικό τρόπο ζωής.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε πως πατέρας και κόρη διαφωνούσαν και πριν από τον βιασμό.Ο πατέρας ήταν εξοργισμένος επειδή η κόρη τoυ δεν ακολουθούσε τον δικό του ισλαμικό τρόπο ζωής, όπως εκείνη είπε κατά την κατάθεσή της.

Μετά τον βιασμό το κορίτσι γύρω στα 20 χρόνια βγήκε τρέχοντας στον δρόμο όπου έπεσε πάνω στον ταχυδρόμο και του είπε τι της είχε συμβεί. Ο άνδρας τη μετέφερε στην αστυνομία για να καταγγείλει τον βιασμό. Ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι δεν καταλαβαίνει για ποιον λόγο συνελήφθη και δήλωσε έκπληκτος με τα αποτελέσματα των τεστ DNA.

Ίχνη DNA της κόρης του εντοπίστηκαν στο εσώρουχό του και πάνω του. Ο ίδιος είπε ότι αυτό συνέβη γιατί κάθισε στο κρεβάτι της.

Αν κριθεί ένοχος για την πράξη του ο άνδρας αντιμετωπίζει πολύ βαριά ποινή. Το κορίτσι δέχεται βοήθεια από ψυχιάτρου από φόβο για τη ζωή της.