«Αυτή είναι κατάντια! Σας λυπάμαι…»! Η απάντηση της Βέφας για όσους της επιτέθηκαν για την μαντηλοφορούσα σημαιοφόρο

Χθες μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook, η κ.Βέφα Αλεξιάδου θέλησε να μοιραστεί το παράπονο της και την δυσαρέσκιά της για την σημαιοφόρο με την μαντίλα στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Καταλαβαίνετε πως αυτή η ανάρτηση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και οι διαδικτυακοί της φίλοι της σχολίασαν με πολύ σκληρά λόγια… Ωστόσο η κ.Αλεξιάδου θέλησε να ανταποδώσει τα σχόλια με ένα κείμενο φωτιά, στο οποίο ξεσπά για όλα αυτά που γράφτηκαν χωρίς να αναιρεί βέβαια τίποτα από αυτά που είχε γράψει! Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της:

«Καλημέρα από μία συνάνθρωπο! μία φίλη! μία συνοδηπόρο! στο δύσκολο δρόμο της ζωής! Γεννηθήκαμε και ζούμε σε μιά μικρή πανέμορφη! ευλογημένη από τον Θεό χώρα που γέννησε, όπως με υπερηφάνεια υπερασπιζόμαστε, Πολιτισμό
και Δημοκρατία. Μόνο που εμείς τα παιδιά της τις δύο αυτές αξίες δεν τις σεβόμαστε. Κάθε άλλο παρά πολιτισμένοι και δημοκράτες είμαστε! Έχουμε παρεξηγήσει το νόημα αυτών των δύο λέξεων. Πιστεύουμε πως δημοκρατία ειναι να εκφράζουμε με αναιδεια χωρίς κανένα σεβασμό προς τον συνομιλητή μας τη γνώμη μας και πολιτισμός, όταν δεν τα βγάζουμε πέρα να υπερισχύσει η αποψή μας, το υβρεολόγιο. Θα ήθελα λοιπόν, αγαπημένοι μου Έλληνες συνομιλητές της χθεσινής μου ανάρτησης να εκφράσω τη λύπη μου για την ακόμη μια φορά διαπίστωση της κατάντιας μας και να σας διαβεβαιώσω πώς οι ύβρεις σας δεν με ακούμπησαν. Απλά λερώσατε το στόμα σας δείχνοντας την κακώς εννοουμένη δημοκρατία καί τον πολιτισμό σας. Σας Λυπάμαι. Και μία διευκρίνιση. Η παρατηρησίς μου αυτή δεν απευθύνεται φυσικά, σε όλους τους συνομιλητές μου.»