Γρηγόρης Βαλτινός: Ο Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης που έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου

Ο Γρηγόρης Βαλτινός, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «You Weekly», σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα και ασκεί κριτική στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ποια είναι η άποψή του για όσα συμβαίνουν σε πολιτικό επίπεδο; «Τα λάθη, τα λάθη… Το ψέμα, το ψέμα… Η αριστερά, η αριστερά…» απαντά ο ηθοποιός.

Στην ίδια συνέντευξη λέει ότι ήταν από εκείνους που πίστεψαν στην ελπίδα της αριστερής κυβέρνησης. «Ένας από αυτούς ήμουν κι εγώ. Πίστευα διαχρονικά σε αυτή την ελπίδα. Πίστευα ότι μια προοδευτική κυβέρνηση θα είναι πιο δίκαιη με τους ανθρώπους, θα είναι πιο έντιμη. Ο κ. Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης που έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Κι όλα αυτά για να πάρει την εξουσία. Για να κάνει τι; Αυτό που έκανε είναι χειρότερο κι από αυτό που υπήρχε…».

Από εδώ και πέρα τι πιστεύει ότι πρέπει να γίνει; «Σίγουρα όχι αυτό που γίνεται. Από εδώ και πέρα έχουν στραβώσει τόσο τα πράγματα, που όποιος κι αν αναλάβει, δεν ξέρω αν μπορεί να τα ισιώσει. Το σίγουρο είναι ότι όλο αυτό πρέπει να μας βοηθήσει να αλλάξουμε νοοτροπία. Λυπάμαι πάρα πολύ που ειπώθηκαν τόσα ψέματα, που υπήρξε τέτοια κοροϊδία. Οι καλλιτέχνες πάντα ήταν προοδευτικοί, ήταν με το μέρος των αριστερών πολιτικών και τώρα φτάσαμε σε μια αισθητική σιχαμάρας».