Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη συνάντηση Αναστασιάδη – ΝουλαντΟλοκληρώθηκε η συνάντηση Αναστασιάδη – Νούλαντ, η οποία κράτησε περισσότερο από μια ώρα. Πιθανό το σενάριο νέας συνάντησης το απόγευμα.

Πέπλο μυστηρίου σκεπάζει τη συνάντηση Αναστασιάδη-Νούλαντ η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς δηλώσεις από την κα Νούλαντ. Προεδρικές πηγές αναφέρουν στο Σίγμα ότι η Λευκωσία παραμένει στη διάθεση της Β.Νούλαντ, σε περίπτωση που χρειαστεί νέα συνάντηση, ενισχύοντας της μέχρι τώρα πληροφορίες που ήθελαν την κα. Νούλαντ να επιστρέφει στο Προεδρικό το απόγευμα.

Σε σχετική διευκρινιστική ερώτηση οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι το αν θα υπάρξει νέα συνάντηση εντός της ημέρας θα εξαρτηθεί από το τι θα ακούσει η κα Νούλαντ στη συνάντηση με τον Μουσταφά Ακιντζί.

Η διάρκεια της συνάντησης αλλά και το σκηνικό το οποίο ακολούθησε, αφήνει σαφείς ενδείξεις σε σχέση με τη σημασία της επίσκεψης Νούλαντ αλλά και των μηνυμάτων που μεταφέρει από τις ΗΠΑ σε σχέση με τη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού.

Προηγούμενες πληροφορίες ήθελαν τη θεματολογία της συνάντησης να εξαντλείται σε θέματα που άπτονται της ασφάλειας, σε σχέση με την πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

hellasforce.com