Ινδός πούλαγε φόρεμα με τους Δίδυμους Πύργους να καίγονται!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι καταναλωτές που έκαναν τη βόλτα τους σε μια υπαίθρια αγορά του Λονδίνου, αντικρίζοντας ένα φόρεμα το οποίο απεικόνιζε τους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης με δύο αεροπλάνα καρφωμένα πάνω τους και «τυλιγμένους» στις φλόγες.

Το φόρεμα, το οποίο κόστιζε μόνο 5 λίρες, βρισκόταν απλωμένο πάνω στον πάγκο του πλανόδιου πωλητή, με το αποτρόπαιο σχέδιό του σε κοινή θέα, θυμίζοντας την τραγική τρομοκρατική επίθεση που ισοπέδωσε το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001.

Εκεί το βρήκε και το φωτογράφισε σοκαρισμένος ο 17χρονος Stuart Dean, ο οποίος κοινοποίησε έπειτα τη φωτογραφία στα social media.Ο λόγος που ο δημιουργός θεώρησε το εν λόγω σχέδιο, εμπνευσμένο από μια τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε 3000 άτομα, θα αποτελούσε την ιδανική διακόσμηση για ένα καλοκαιρινό φόρεμα πραγματικά μας... ξεπερνά, ωστόσο ο Ινδός πωλητής που το είχε στον πάγκο του ισχυρίστηκε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς απεικόνιζε η ζωγραφιά.

Σύμφωνα με τον 44χρονο, το φόρεμα συμπεριλαμβανόταν στο φορτίο που αγόρασε από έναν χονδρέμπορο, ωστόσο η εταιρεία αρνείται πως διέθεσε ποτέ στην αγορά ένα τέτοιο ένδυμα.