Ο λαός πεινάει και στο Μαξίμου κάνουν πάρτι οι Συριζαίοι!

Τα καλά τους φόρεσαν οι βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των ΑΝΕΛ, για το «χαλαρό ποτό» που τους παρέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας στο μέγαρο Μαξίμου – για την ακρίβεια στο μπαλκόνι του πρωθυπουργικού κτιρίου.

To know us better…στο Μαξίμου.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέφθασαν στο Μέγαρο Μαξίμου μετά από πρόσκληση του πρωθυπουργού προκειμένου να πιουν ένα ποτάκι και να συζητήσουν τα προβλήματα της χώρας, τις διαφωνίες στην κυβερνητική πολιτική και τα ανοικτά μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει καλέσει τους συγκυβερνώντες βουλευτές στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις.

Το μέγαρο Μαξίμου φωταγωγήθηκε – εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα βράδια. Παρά το χαλαρό κλίμα που επικρατούσε στο Μαξίμου, οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερς είχαν αποκλειστεί για να μην έχουν οπτική πρόσβαση. Τα δυνατά γέλια που ακούγονταν πάντως από το μπαλκόνι, μαρτυρούσαν πως οι στιγμές του Πρωθυπουργού με τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ήταν πράγματι ιλαρές.

Το μενού σύμφωνα με πληροφορίες είχε τυροπιτάκια, μπόμπες και ποτό, όπως και αναψυκτικά.

Οι πρώτοι βουλευτές κατέφθασαν περί τις 21:30 ενώ οι πρώτοι που έφυγαν λίγο μετά τις 22:30 ήταν ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης και ο Γιώργος Βαρεμένος. Οι πιο καλοντυμένες ήταν η υφυπουργός Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία.

Παράλληλα, εν μέσω τύρου και αχλαδιού ο πρωθυπoυργός Αλέξης Τσίπρας τους έδωσε κατευθυντηρίους για τη γραμμή που θα πρέπει να ακολουθήσουν.www.fimes.gr