ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ... ΓΥΝΑΙΚΑ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ

Είναι πραγματικά να γελάς με όσα προοδευτικά σκαρφίζονται οι διάφοροι θολοκουλτουριάρηδες καλλιτέχνες. Ένα από αυτά είναι και η φαεινή ιδέα του σκηνοθέτη Δημήτρη Μπογδάνου να κάνει τον "Μικρό Πρίγκηπα", το πασίγνωστο παραμύθι του Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί, γυναίκα! Και μάλιστα θα τον υποδυθεί η Λένα Παπαληγούρα, η κόρη του επί σειρά ετών βουλευτή και υπουργού της Νουδού! Την διαφήμιση δε της... φαεινής αυτής ιδέας ανέλαβε η άλλη προοδευτικιά η "Εφημερίδα των Συντακτών" (αλίμονο!).
Όπως μάλιστα ο ίδιος ο σκηνοθέτης λέει για την επιλογή του να διαλέξει γυναίκα για τον Μικρό Πρίγκηπα: "Ο ρόλος αυτός απαιτεί μια καθαρότητα κι αυτό το διάφανο βλέμμα στα μάτια της Λένας Παπαληγούρα ήταν ό,τι έπρεπε. Γνωριζόμαστε χρόνια. Είμαστε φίλοι και παλιοί συμμαθητές. Συμμετείχαμε σε όλες τις παραστάσεις του σχολείου και όταν αποφασίσαμε να ανέβει η παράσταση, ήταν η πρώτη που σκέφτηκα για πρωταγωνίστρια".
Εδώ ταιριάζει απόλυτα το διαχρονικό "ποίημα" του Κωνσταντίνου από την ταινία "Ξύπνα Βασίλη": "και τα μυαλό σου είναι θολό και το δικό της πιο λειψό"!