Λαμπρές εκδηλώσεις από την 1η Στρατιά για τα 190 χρόνια Στρατιωτικής Μουσικής

Στα πλαίσια του εορτασμού για τα 190 χρόνια της Στρατιωτικής Μουσικής η  1η ΣΤΡΑΤΙΑ/EU-OHQ διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων, στην πόλη της Λάρισας, με τη συμμετοχή των Στρατιωτικών Μουσικών της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ του Γ’ και Δ’ Σώματος Στρατού.  Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

19:00    Εγκαίνια έκθεσης  φωτογραφικού υλικού και αντικειμένων τα οποία αντικατοπτρίζουν ντοκουμέντα από την συγκρότηση της 1ης Στρατιωτικής  Μουσικής  στο Ναύπλιο το 1825 έως σήμερα & Κουιντέτο 5 μουσικών οργάνων από την Στρατιωτική Μουσική του Γ΄ΣΣ, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας / Μουσείο Γ.Ι. ΚΑΤΣΙΓΡΑ.

                                     

·         H  έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή  έως 26  Νοεμβρίου 2016 .

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016            12:00      Επίδειξη  στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας  από  τη


              Στρατιωτική Μουσική του  Γ’ΣΣ.

   

         18:00   Συναυλία  στο Στρατόπεδο «Στρατηγού Νικολάου  Πλαστήρα» και  επίδειξη από τη Διμοιρία επιδείξεων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

Στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο  του Στρατηγείου την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:00 θα συμμετάσχουν οι Στρατιωτικές Μουσικές (1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ - Γ’ΣΣ και Δ΄ΣΣ) και το Μουσικό Σχολείο Λάρισας. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με την ευγενική συμμετοχή της η κυρία Αθηνά  Πολυμέρου.

Στην εν λόγω εκδήλωση έχουν  προσκληθεί οι Θρησκευτικές, Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές της πόλης και είναι ανοιχτή στο κοινό και στα ΜΜΕ.

kranos