Για κρέμασμα: Ο πατέρας βίαζε τη 13χρονη κόρη του και η μητέρα έπαιρνε βίντεο!

Ο πατέρας της τη βίαζε και η μητέρα της βιντεοσκοπούσε την αποτρόπαια πράξη.
Πρόκειται για την ιστορία της Αμάντα, η οποία στην τρυφερή ηλικία των 13 ετών εξαναγκαζόταν να κάνει σεξ με τον πατέρα της Τζιμ, την ίδια στιγμή που η μητέρα της, Τζάστιν, τράβαγε βίντεο! Και οι δύο είχαν καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 20 ετών.

Τώρα η Αμάντα ήρθε αντιμέτωπη με τους γονείς της Τζιμ και Τζάστιν (δεν αναφέρεται το επώνυμό τους) σε εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης, 20 χρόνια μετά τον βιασμό της, με τη μητέρα της να λέει: «Μισώ τον εαυτό μου».
Ο διεστραμμένος πατέρας της, για να δικαιολογήσει τη σεξουαλική κακοποίηση, ισχυρίστηκε ότι μάθαινε στη 13χρονη, τότε, κόρη του τα πάντα γύρω από το σεξ, λέγοντας ότι η πράξη ήταν «μηχανική» και ότι έβλεπε την κόρη του σαν «ένα άτομο που έπαιζε έναν ρόλο».
Οι γονείς, μάλιστα, έδιναν στην Αμάντα μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και της προσέφεραν ανταμοιβές για να υποκύπτει στις αρρωστημένες ορέξεις τους.
Τριάντα τριών ετών σήμερα, η Αμάντα λέει: «Εκλεψαν την αθωότητά μου. Οι γονείς μου με ανάγκαζαν να κάνω σεξ μαζί τους. Η Τζάστιν μου έδειχνε πόσο υπέροχο είναι το σεξ κάνοντας έρωτα με τον πατέρα μου μπροστά στα μάτια μου. Μετά, ήταν ένα συνηθισμένο βράδυ: έτρωγα, έπλενα τα δόντια μου και έπεφτα για ύπνο. Εχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που τελείωσε ο εφιάλτης, αλλά μού είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσω στην ιδέα ότι αυτοί έχουν βγει από τη φυλακή». Οπως τονίζει, δε, ακόμα περιμένει μια «συγγνώμη» από τον πατέρα της για όσα της έκανε.
Ο πατέρας της όμως, με απίστευτο θράσος, προσπάθησε να εξηγήσει ότι η συμπεριφορά του ήταν «φυσιολογική» εκείνο τον καιρό, ισχυριζόμενος ότι η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών ήταν σαν ένα είδος «πλάκας»!
Οσο για τη μητέρα τής Αμάντα, είπε πως έχει μετανιώσει για τις πράξεις της και προσπάθησε να ρίξει την ευθύνη αποκλειστικά στον άντρα της, παρότι η ίδια βιντεοσκοπούσε με τη θέλησή της τις φρικαλέες πράξεις.
«Ο Τζιμ είχε αντιληφθεί πόσο πολλά λεφτά μπορούσε να βγάλει από την παιδική προνογραφία. Αν μπορούσα να τα πάρω όλα πίσω, θα το έκανα. Μισώ τον εαυτό μου για αυτά που έκανα», είπε η μητέρα τής Αμάντα.