Μια Περαμιώτισσα 3η στον κόσμο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα sanda!

Τεράστια επιτυχία του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών Περάματος γνωστού και ως Fight Academy Peramatos - Η αθλήτρια Κατερίνα Αποστολίδου ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα wushu με 2 εμφατικές νίκες απέναντι στις αθλήτριες από Καζακστάν και Ινδονήσια και χάνοντας στις λεπτομέρειες από την πρωταθλήτρια Κίνας που πήρε τελικά και το χρυσό μετάλλιο.
Κινεζικό boxing. Μαχητικότητα και φιλοσοφία ζωής. Αυτό τα λέει όλα και κάνει και την ειδοποιό διαφορά με το δυτικό τρόπο.
Το Κινεζικό boxing έχει βρεί τη στέγη του στο Πέραμα κάτω από τη στέγη του αθλητικού συλλόγου μαχητικών τεχνών Περάματος γνωστού και ως Fight Academy Peramatos που δραστηριοποιείται στην πόλη του Περάματος από το 1999.
Είναι μέλος της Ε.Ο wushu kung fu και αναγνωρισμένος σύλλογος από την ΓΓΑ με φίλαθλη ιδιότητα.
Προπονητής του συλλόγου είναι ο sifu Απόστολος Αποστολίδης με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο, γέννημα θρέμμα Περαμιώτης και πατέρας 2 παιδιών.
Είναι διπλωματούχος προπονητής wushu από την ΓΓΑ από την 1η σχολή προπονητών το 2003 και κατέχει τον βαθμό του 4ου duan στο wushu και του 4ου duan στην πολεμική τέχνη Chapkoon-do.
Στο σύλλογο διδάσκονται οι πολεμικές τέχνες Chapkoon-do και wing chun (διδάσκει ο δάσκαλος Γιώργος Κίναμης), πρακτική αυτοάμυνα για άντρες γυναίκες και παιδιά και το μαχητικό άθλημα Sanda, γνωστό και ως Chinese kick boxing.
Η διαφορά με το δυτικό kick boxing είναι ότι περιέχει και τεχνικές πάλης και επιτρέπονται οι λαβές και οι ρίψεις.
Είναι το εθνικό άθλημα της Κίνας με μεγάλη ιστορία 100άδων χρόνων πίσω του καθώς είναι το κοινό μαχητικό άθλημα όλων των στυλ kung fu, ενώ διδάσκεται στην αστυνομία και στον στρατό της Κίνας, αφού είναι πολύ αποτελεσματικό και εφαρμόσιμο σε πραγματικές καταστάσεις.
Ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια έχει πάρα πολλές διακρίσεις και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Πολλά διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα, πολλές νίκες σε events, ενώ έχει χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια σε Βαλκανικά πρωταθλήματα, πανευρωπαϊκό και πρόσφατα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου η αθλήτρια Κατερίνα Αποστολίδου βγήκε 3η παγκόσμια πρωταθλήτρια κάτι που συνέβη μόλις για 3η φορά στην ιστορία του Ελληνικού wushu και 1η φορά σε κατηγορία νέων.