ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ… ΕΣΤΗΣΑΝ «ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ» ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!

Μια ζωή προδότες και ανθέλληνες οι αυτοαποκαλούμενοι «αριστεροί», ψάχνουν πάντα νέους τρόπους να πλήξουν την Ελλάδα και να χύσουν το ιδεολογικό τους δηλητήριο. Αυτή την φορά πρωτοστατούν στο… «ΚΟΡΑΝΙ του Μαρξισμού», στο Ισλαμικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας (ΙΣΕΚΕ) –όπως το αναφέρουν. Τώρα, τι σχέση μπορεί να έχει το Ισλάμ με τον… σοσιαλισμό, είναι κάτι που μόνο τα ανεμοδαρμένα μυαλά κάτι περίεργων και ύποπτων τύπων της «αριστεράς και της προόδου» αντιλαμβάνονται. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά –και δεν πρόκειται να είναι ούτε η τελευταία- που αυτές οι δυνάμεις που δρουν στην χώρα μας, χρησιμοποιούν εχθρικά διακείμενες δυνάμεις για να προωθήσουν τους σκοπούς και τις ιδεοληψίες τους. Όπως διατείνονται και διαφημίζουν αυτοί οι τύποι (μήπως οι Αρχές να αναλάβουν δράση και να τους ξεψαχνίσουν;):

«Σύμφωνα με εκτιμήσεις και έρευνες του νεοναζιστικού κόμματος και διάφορων ιστοσελίδων του χριστιανοφασιστικού χώρου, ο αριθμός των Μουσουλμάνων της Ελλάδας αγγίζει το 1.700.000 πιστούς. Σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, στην Ελλάδα ζουν περίπου 1.000.000 Αλβανοί, από τους οποίους περίπου οι 400.000 είναι θρησκευόμενοι Μουσουλμάνοι. Σε αυτούς πρέπει να προσθέσουμε περίπου 1.000.000 Αθηναίους Πακιστανούς, καθώς και 300.000 Τούρκους στη Θράκη και στα Δωδεκάνησα. Σε σύνολο, δηλαδή, 11.000.000 κατοίκων, ζουν 1.700.000 Μουσουλμάνοι, ποσοστό δηλαδή που αγγίζει το 15,5% στον γενικό πληθυσμό. Επιπρόσθετα, σύμφωνα με έρευνες, ο πληθυσμός των Μουσουλμάνων αναμένεται να παρουσιάσει ετήσια αύξηση της τάσης του 10% τα επόμενα 10 χρόνια.
Όπως βλέπετε υπάρχει τεράστια δυναμική και το μεγάλο στοίχημα για το Ισλαμικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας είναι να συσπειρώσει αυτές τις λαϊκές μάζες γύρω από τον Ισλαμικό Σοσιαλισμό. Σε ορίζοντα δεκαετίας, το ΙΣΕΚΕ μπορεί και πρέπει να αποτελεί πρώτη πολιτική δύναμη στον ελλαδικό χώρο.

Για την Ισλαμική ΜαοΪστική Λαϊκή Δημοκρατία της Ελλάδας
ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ»!


Και μόνο η φρασεολογία που χρησιμοποιούν είναι ικανή να αποδείξει όχι μόνο από ποιον ακριβώς χώρο προέρχονται αλλά και από ποια ακριβώς φράξια αριστεροφρικιών, που βγάζουν σπυριά και ανεβάζουν πυρετό και στο άκουσμα μόνο της λέξης «Πατρίδα». Αυτοί λοιπόν που βλέπουν «Αθηναίους Πακιστανούς» και «Τούρκους στην Θράκη και στα Δωδεκάνησα», είναι οι ίδιοι που ξεσηκώνουν τους λαθρομετανάστες και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να πολεμήσουν στο πλευρό τους τον… καπιταλισμό! Ο χειρότερος εχθρός είναι εντός των πυλών!