Το αίμα θα τρέξει σαν ποτάμι! Απειλεί τον πλανήτη ο αρχηγός των τζιχαντιστών

Μετά από μήνες εικασιών σχετικά με την τύχη του, ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι εμφανίστηκε για να εκτοξεύσει απειλές! Την ώρα που η πολιορκία της Μοσούλης συνεχίζεται και οι τζιχαντιστές υποχωρούν, ο Αλ Μπαγκντάντι απειλεί... "θεούς και δαίμονες".

Στο πρώτο του μήνυμα από την ημέρα που οι ιρακινές δυνάμεις ξεκίνησαν την επιχείρηση ανακατάληψης της Μοσούλης, της τελευταίας μεγάλης πόλης όπου είχαν τον έλεγχο οι τζιχαντιστές, ο αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους μίλησε για ολοκληρωτικό πόλεμο και μεγάλη τζιχάντ.

Το μήνυμα του Αλ Μπαγκντάντι "ανέβηκε" στο διαδίκτυο από υποστηρικτές του. "Αυτός (..) ο ολοκληρωτικός πόλεμος και η μεγάλη τζιχάντ που διεξάγει το Ισλαμικό Κράτος σήμερα απλώς ενδυναμώνει την βαθιά πίστη μας, Θεού θέλοντος, και τη βεβαιότητά μας ότι όλο αυτό αποτελεί προανάκρουσμα για τη νίκη", είπε.

Κάλεσε τον πληθυσμό της περιφέρειας Νινεβί της Μοσούλης να πολεμήσουν "τον εχθρό του Θεού" και τους μαχητές αυτοκτονίας να "μεταμορφώσουν τις νύχτες των απίστων σε μέρες, να σπείρουν το χάος στη χώρα τους και να κάνουν το αίμα τους να τρέξει σαν ποτάμια".