Φέρτε και άλλους μουσουλμάνους να γίνει η Ευρώπη μπουρλότο!

Όλο και δείχνει να ξεφεύγει η κατάσταση στην Ευρώπη, αφού οι κυβερνήσεις έχουν γεμίσει τις χώρες με μουσουλμάνους, τους έχουν αναγνωρίσει όλα τους τα δικαιώματα και συνεχίζουν να γεμίσουν με μαντήλες και κελεμπίες την γηραιά ήπειρο.
Ένας στους δέκα μαθητές στα νοτιοανατολικά προάστια του Γκέτεμποργκ στη Σουηδία συμπαθεί κάποια από τις ισλαμιστικές οργανώσεις! Αυτό έδειξε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τη σουηδική μη κερδοσκοπική οργάνωση Varken Hora Eller Kuvad. «Συγκλονίστηκα όταν είδα το αποτέλεσμα της έρευνας. Ίσως να υπέθετα ότι θα έβγαζε 1% (σ.σ.: έβγαλε 11%). Έχω μείνει άφωνη», δήλωσε στη σουηδική εφημερίδα Göteborgs-Posten (GP) η Γκιουλουζάρ Τερχάν Σέλβι, εργαζόμενη τουρκικής καταγωγής στη μη κερδοσκοπική οργάνωση.
Ωστόσο, η Χίλεβι Ίνγκστρομ, εθνική συντονίστρια της σουηδικής κυβέρνησης ενάντια στον βίαιο εξτρεμισμό, δεν δήλωσε καθόλου έκπληκτη από την πλευρά της.
«Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε μερικές από τις γειτονιές που γνωρίζουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που ταξίδεψαν για να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία», είπε.
Ο Ρόμπερτ Χανά, Σουηδός βουλευτής των κεντροδεξιών Φιλελεύθερων, ο οποίος μεγάλωσε στο βορειοανατολικό Γκέτεμποργκ, εκτίμησε ότι η έρευνα επιβεβαίωσε ότι η πόλη είναι διχασμένη. «Η έρευνα αποδεικνύει αυτό που ήδη ξέρουμε εδώ και πολύ καιρό: Το Γκέτεμποργκ είναι μια από τις πιο διαιρεμένες πόλεις στην Ευρώπη», είπε.
«Σε κάποιες από τις διαχωρισμένες γειτονιές του Γκέτεμποργκ οι εξτρεμιστές μουσουλμάνοι δηλητηριάζουν τα μυαλά των παιδιών να πιστεύουν ότι οι γενοκτονίες του ISIS κατά χριστιανών και Γιαζίντι ήταν σωστές και ότι η τρομοκρατία είναι καλό πράγμα. Μπορείς να ακούς θρησκευτική αργκό σε κάθε σχολείο σε αυτές τις γειτονιές. Για παράδειγμα η λέξη «καφίρ», που είναι ένας υποτιμητικός όρος που χρησιμοποιεί για τους αλλόπιστους το Ισλαμικό Κράτος και άλλοι, ενώ όσοι έφυγαν από αυτές τις γειτονιές και εντάχθηκαν στο Ισλαμικό Κράτος θεωρούνται ήρωες από ορισμένους», εξήγησε.
Η έρευνα ρώτησε μαθητές ηλικίας 12-18 ετών, σε συνοικίες του Γκέτεμποργκ που ζούνε άνθρωποι με κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες. Το 11% των μαθητών απάντησε ότι αισθάνεται συμπάθεια για τους τζιχαντιστές και το 13% ότι γνωρίζει κάποιον που είναι φίλα προσκείμενος στον τζιχαντισμό. Οι μουσουλμάνοι στη Σουηδία αποτελούσαν το έτος 2000 το 3,5% του πληθυσμού. Το 2010 έφτασαν στο 4,9% του πληθυσμού και το 2030 υπολογίζεται ότι θα είναι το 9,9%. Το Γκέτεμποργκ είναι μια από τις ευρωπαϊκές πόλεις με τα υψηλότερα ποσοστά «εξαγωγής» τζιχαντιστών προς την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος. Φαίνεται ότι ούτε το «τέλειο» σουηδικό μοντέλο και η «τέλεια» σουηδική ζωή δεν μπορούν να εξημερώσουν ένα σημαντικό ποσοστό του Ισλάμ.

Τζιχαντιστές υπηρετούν στον γερμανικό στρατό!

Και φυσικά η βόμβα στα θεμέλια της Ευρώπης έχει και συνέχεια, καθώς φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι υποψίες των γερμανικών Αρχών για τζιχαντιστές που υπηρετούν στον γερμανικό στρατό. Η γερμανική κυβέρνηση σκοπεύει να διεξάγει ελέγχους ασφαλείας σε όλους τους νεοσύλλεκτους, ξεκινώντας από τον Ιούλιο του 2017, αφού η υπηρεσία αντικατασκοπείας των ενόπλων δυνάμεων (MAD) εντόπισε 20 ύποπτους ισλαμιστές στις τάξεις του στρατού (Μπούντεσβερ), σύμφωνα με τον γερμανικό όμιλο μέσων ενημέρωσης Funke. Εκπρόσωπος της MAD επιβεβαίωσε τον αριθμό αυτό, συμπληρώνοντας ότι είναι επίσης υπό διερεύνηση άλλες 60 περιπτώσεις.
Νομοσχέδιο που θα συζητηθεί εντός των επόμενων εβδομάδων από το γερμανικό κοινοβούλιο θα επιβάλει να ερευνώνται όλοι οι νεοσύλλεκτοι ώστε να αποτραπεί τυχόν διείσδυση των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στον γερμανικό στρατό με στόχο να αποκτήσουν στρατιωτική εκπαίδευση.
Ο εκπρόσωπος της MAD είπε ότι οι στρατολόγοι έχουν δεχτεί αδιευκρίνιστο αριθμό αιτήσεων από ανθρώπους που θέλουν να ενταχθούν στις τάξεις του γερμανικού στρατού μόνο για λίγους μήνες και εκφράζουν έντονο ενδιαφέρον να εκπαιδευτούν εντατικά στη χρήση των όπλων και του εξοπλισμού. Σε μια ανακοίνωσή της προς τον δημοσιογραφικό όμιλο Funke, η υπηρεσία αντικατασκοπείας αναφέρει ότι ανησυχούσε για μια ανάρτηση που έκανε στο διαδίκτυο το Ισλαμικό Κράτος τον Ιούλιο του 2014, όπου προέτρεπε όσους έχουν στρατιωτική εκπαίδευση να ενταχθούν στην τζιχαντιστική οργάνωση και τους υπόλοιπους υποστηρικτές του να μάθουν πώς να πυροβολούν και να εξοικειωθούν με τα όπλα.