ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Λαθρομετανάστες ξαφρίζουν με άνεση περιπτερά στη Σάμο

Ανεξέλεγκτη πλέον η κατάσταση από την δράση παραβατικών στοιχείων που φιλοξενούνται στη Σάμο δήθεν ως πρόσφυγες, αφού δεν διστάζουν να προβούν σε κλοπές και διαρρήξεις ακόμα και μέρ μεσημέρι!

Δυστυχώς οι πολίτες και επιχειρηματίες του νησιού νοιώθουν απροστάτευτοι, αφού η παρουσία της αστυνομίας είναι μηδενική καταγγελοντας ότι σε κλήσεις που κάνουν η απάντηση είναι μόνιμα η ίδια! "Δεν έχουμε προσωπικό"

Έτσι πολλοί αναλαμβάνοουν και παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους προκειμένου να προστατέψουν την περιουσία τους και τους εαυτούς τους!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το βίντεο που εξασφάλισε και σας παρουσιάζει η "ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ", από κεντρικό περίπτερο της πόλης όπου τουλάχιστον 3 λαθρομετανάστες με τη μέθοδο της απασχόλησης του υππαλλήλου φαίνονται να το "γδύνουν" στην κυριολεξία!!!

Βέβαια σε αυτή τη χώρα που ζούμε ο φταίχτης είναι ο περιπτεράς που δεν φρόντισε να προστατέψει καλύτερα την περιουσία του και όχι ο κατατρεγμένος λαθρομετανάστης που θέλησε να περάσει την ώρα του κλέβοντας πατατάκια κα αναψυκτικά!