Στη Γερμανία θα αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο η Ολυμπιονίκης μας, Άννα Κορακάκη

Η Άννα Κορακάκη μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο συνεχίζει να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η Δραμινή πρωταθλήτρια μετά τα μετάλλια στην Βραζιλία αγωνίστηκε και στους τελικούς του παγκοσμίου κυπελλου στην Μπολόνια ενώ από αυτό το Σαββατοκύριακο ρίχνεται και στην μάχη της μπουντεσλίγκα, αυτή τη φορά ωστόσο ως το μεγάλο όνομα της ομάδας καθότι Ολυμπιονίκης.

Η πρωταθλήτριά μας έχει αναδειχθεί την σεζόν 2015-2016 και… πρωταθλήτρια Γερμανίας καθώς αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας Σίεσεν που κατέκτησε τον τίτλο στο ομαδικό του γερμανικού πρωταθλήματος σκοποβολής.
Το πρωτάθλημα της μπουντεσλίγκα διεξάγεται σε αγωνιστικές και κάθε φορά με την κάθε γερμανική ομάδα δικαιούται να συμμετάσχει και ένας από τους ξένους που ανήκουν στο ρόστερ της. Στην συγκεκριμένη ομάδα πέρα από την Κορακάκη ανήκει και ο Σέρβος Ντμίτρι Γκρίγκιτς.
Το πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει και στις πρώτες αγωνιστικές ήταν ο Σέρβος εκείνος που είχε χρησιμοποιηθεί, ώστε να δοθεί χρόνος ξεκούρασης στην Κορακάκη. Ωστόσο το προσεχές Σαββατοκύριακο έρχεται και η σειρά της να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα.
Μάλιστα, στους αγώνες του Σαββατοκύριακου από την ομάδα της Κορακάκη δίνουν ιδιαίτερη σημασία, καθώς πρόκειται για την «εντός έδρας» διοργάνωση και φυσικά επιθυμούν όλα να είναι στην εντέλεια, όχι μόνο οργανωτικά αλλά και αγωνιστικά με τις επιτυχίες τους.
Στόχος της Σίεσεν είναι φυσικά και φέτος η κατάκτηση του τίτλου, έχοντας ως μπροστάρισσα την Άννα Κορακάκη που μετά το Ρίο αποτελεί το μεγάλο αστέρι της ομάδας.