Καμία ανησυχία για την υγεία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης μετά το λιποθυμικό επεισόδιο

Καμία ανησυχία δεν εμπνέει η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα το απόγευμα της Κυριακής στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου μετά από λιποθυμικό επεισόδιο, που υπέστη.

Ο Αρχιεπίσκοπος νοσηλεύεται από χθες στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου, με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να βρίσκονται συνεχώς δίπλα του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να εξακριβωθεί ποια ήταν η αιτία της περιπέτειας του.

Όπως έχει γράψει ήδη το cretapost, το λιποθυμικό επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του Μέγα Εσπερινού για τη σημερινή γιορτή, των Εισοδίων της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό της Παναγίας στα Νέα Αλάτσατα.

Όπως ήταν αναμενόμενο στον Ιερό Ναό προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον Ποιμενάρχη της Κρήτης στο νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στους γιατρούς, η κόπωση του τελευταίου χρονικού διαστήματος, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, είναι εκείνη, που κρύβεται πίσω από τη λιποθυμία του.