Απίστευτο;;; Ο αδελφός του Οσάμα Μπιν Λάντεν… νοικιάζει σπίτια σε φοιτητές

Ένας από τους αδελφούς του Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο Μπακρ Μοχάμεντ Λάντεν, φαίνεται πως έχει βρει μια αρκετά επικερδή απασχόληση καθότι νοικιάζει σπίτια σε πλούσιους φοιτητές στη Μεγάλη Βρετανία, και κυρίως στη Γλασκώβη της Σκωτίας.

Ο Μπακρ Λάντεν είχε αγοράσει τις πολυκατοικίες το 2014 έναντι του ποσού του 1.5 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας και λίγους μήνες μετά ξεκίνησε να νοικιάζει τα διαμερίσματα σε φοιτητές της πόλης.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η περιοχή όπου βρίσκονται τα διαμερίσματα του Σαουδάραβα κατασκευαστή και μεσίτη, είναι μια από τις καλύτερες και θα μπορούσε να παρομοιαστεί με το Γουέστ Εντ του Λονδίνου, λόγω της ανάπτυξης και της ζωής που έχει.

Τα διαμερίσματα που περιλαμβάνουν ξεχωριστά δωμάτια για πάρτι, κινηματογράφο, ιδιωτικό γυμναστήριο νοικιάζονται για 13.000 λίρες Αγγλίας τον χρόνο

«Έχω εκπλαγεί τώρα που έμαθα πως το κτίριο ανήκει σε αυτόν τον άνθρωπο. Νομίζω πως οι άνθρωποι θα το θεωρήσουν ρίσκο να μείνουν εδώ» ανέφερε ένας από τους φοιτητές που μένουν σε κάποιο από τα κτίρια του Μοχάμαντ Λάντεν.

Η κατασκευαστική εταιρία του Μπακρ Λάντεν έχει μεγάλα συμβόλαια σε διάφορες χώρες του κόσμου, ενώ έχει αναλάβει βαρυσήμαντα έργα σε Κατάρ και Σαουδική Αραβία.