Ίδιος ηλίθιος πάντα ο συνδικαλισμός τους, μην απορείτε μετά…ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ!! ΟΥΣΤ!!!

Δυστυχώς για τη χώρα και την κοινωνία της, ορισμένοι υποτίθεται ηγέτες του «συνδικαλιστικού κινήματος» που έκαναν καριέρα ως αναπόσπαστα τμήματα του κλεπτοκρατικού συστήματος που κατέστρεψε τη χώρα στο οποίο συμμετείχαν άπαντες, μέσω ενεργής συμμετοχής ή παθητικής αποδοχής, εισπράττοντας βέβαια μισθούς και όχι μόνο, από τη φορολογία όλων μας, μυαλό δε βάζουν και αγωνίζονται να κρατήσουν τη χώρα δέσμια στην αναχρονιστική μπουρδολογία των δεκαετιών του 60’ του 70’ και του 80’…

Διαβάστε τι γράφουν οι κουφιοκεφαλάκηδες του εν Ελλάδι συνδικαλισμού και όποιος θέλει, είτε δεξιός, είτε αριστερός, είτε κεντρώος, ας συνεχίσει αν τους ακολουθεί. Μη διαμαρτύρεται όμως με όσα διαπιστώνει και θα συνεχίσει αν διαπιστώνει.
Μπορεί να είναι δικαίωμα καθενός να μένει κοροϊδάρα σε όλη του τη ζωή και απροσάρμοστος, επιλέγοντας να θεωρεί ότι 40 χρόνια τώρα δεν έχει αλλάξει τίποτε απολύτως, αρνούμενος να κατανοήσει στοιχειωδώς το πώς δουλεύει το διεθνές σύστημα και ως αποτέλεσμα, από τη στιγμή που διαθέτει το δικαίωμα της ψήφου, να υπονομεύει την προσπάθεια της Ελλάδας να βρει μια θέση και έναν ρόλο στην υφήλιο…
Διαβάστε και κρίνετε:
Η επίσκεψη Ομπάμα, είναι πρόκληση για το λαό, τη νεολαία μας και την ιστορία των αγώνων του λαϊκού κινήματος. Γίνεται τις μέρες αγωνιστικής τιμής και μνήμης της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, που σφραγίστηκε από το «Έξω οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ» γραμμένο στις πύλες του Πολυτεχνείου, που βάφτηκαν με το αίμα των εξεγερμένων.
Ο Ομπάμα έρχεται σαν ατζέντης των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων, αυτών που υπηρέτησαν οι πρώην και θα υπηρετούν και οι μελλοντικοί κυβερνώντες των ΗΠΑ. Δεν έρχεται «να βοηθήσει για το χρέος της χώρας», αλλά για να προωθήσει τη μεγαλύτερη συμμετοχή της στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, τους ανταγωνισμούς και τους πολέμους στην περιοχή.
Η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ., προκλητικά ασεβής απέναντι στα μηνύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ενάντια στην αμερικανοκίνητη χούντα, επιδιώκει, να ξεχάσουμε το «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι» και να αποδεχτούμε ότι οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ είναι δήθεν φίλοι και σύμμαχοι στην υπεράσπιση της ειρήνης. Να κλείσουμε τα μάτια μπροστά στην ευθύνη τους για πολέμους, επεμβάσεις, στήριξη πραξικοπημάτων, αιματοβαμμένων δικτατοριών, καταπάτηση των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο.
Η κυβέρνηση εξυπηρετεί τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ προσφέροντας στρατιωτικές δυνάμεις, βάσεις, νέο έδαφος για τις πολεμικές επιχειρήσεις που πολλαπλασιάζουν τα θύματα των πολέμων και τους ξεριζωμένους. Υλοποιεί τις αντιπροσφυγικές πολιτικές των ιμπεριαλιστών, αναγνωρίζει την Τουρκία σαν «ασφαλή τρίτη χώρα» και εφαρμόζει την κατάπτυστη συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας για τους πρόσφυγες.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 και στην πορεία προς την Αμερικάνικη πρεσβεία.
Διεκδικούμε:
Καμιά εμπλοκή της χώρας μας στις στρατιωτικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ.
Έξω οι βάσεις. Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ και το ΝΑΤΟ από τη χώρα μας.
Κατοχύρωση των δικαιωμάτων και ελευθεριών των προσφύγων
Κατάργηση των ρατσιστικών συμφωνιών για τους πρόσφυγες.
Αγωνιζόμαστε ενάντια στον πόλεμο, τον ιμπεριαλισμό, τον φασισμό και την ξενοφοβία.
Υπερασπιζόμαστε την ειρηνική συμβίωση των λαών και τη λαϊκή κυριαρχία ενάντια στις επιτροπείες και τις επεμβάσεις.
Παλεύουμε για την ικανοποίηση των εργατικών, λαϊκών και νεολαιίστικων αναγκών ενάντια στα συμφέροντα των πολυεθνικών και του κεφαλαίου.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 http://www.defence-point.gr/news/?p=164965