Κρανιδιώτης: Δεν σέβομαι την Αριστερά και τις επιθέσεις της στην Εκκλησία και την Παιδεία

«Δεν σέβομαι και δεν τιμώ την Αριστερά και τις επιθέσεις της στην Εκκλησία και την Παιδεία», δήλωσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Γιώργο Παπαχρήστο, ο επικεφαλής της «Νέας Δεξιάς» τόνισε πως «το ζήτημα δεν είναι να αλλάξει διαχειριστή το μνημόνιο», και πρόσθεσε:

Η χώρα δεν θέλει διευθύνοντα σύμβουλο, αλλά σχέδιο με όραμα και εθνικό και πατριωτικό πρόσημο. Δεν ανατραφήκαμε για να φέρουμε στην εξουσία τον Μητσοτάκη και τα αρχοντόπουλα.

Σε άλλο σημείο, ο κ. Κρανιδιώτης σημείωσε πως «η Νέα Δεξιά είναι κόμμα ταυτότητας», ενώ όπως ανέφερε «η ΝΔ του 1974 δεν έχει καμία σχέση με τις πολιτικές που ακολουθεί ο Μητσοτάκης» και ξεκαθάρισε πως πάντα η προσφορά του στη ΝΔ ήταν ανιδιοτελής.

Παράλληλα, όπως είπε «μετά τις εκλογές, με γραπτή συμφωνία σεσοβαρά ζητήματα, όπως το μεταναστευτικό, την παιδεία και την οικονομία, θα μπορέσουμε να συζητήσουμε για τυχόν συνεργασίες».

Επιπλέον, ο επικεφαλής της «Νέας Δεξιάς» δήλωσε κάθετα αντίθετος με τη δημιουργία τεμένους στον Ελαιώνα, «γιατί μπορεί να επιφέρει γκετοποίηση της περιοχής».

«Στην Αθήνα έχουμε ήδη περίπου 100 τζαμιά», είπε και συμπλήρωσε: Το τζαμί δεν είμαι μόνο λατρευτικός τόπος για τους μουσουλμάνους, αλλά σύνολο κυριαρχίας. Κιβωτός του ελληνισμού είναι η Ορθοδοξία.