ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τους Τούρκους και τους Πολιτικούς ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Φραγκούλης και …με Τσαμπουκά τα είπε όλα [photos+video]

Σε μια συγκέντρωση πρωτόγνωρη για την Πόλη της Καρδίτσας ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης απογύμνωσε την Τουρκία και τους Ηγέτης της σε μια ομιλία που τα είχε όλα.

Αν και η ομιλία του επίτιμου είχε προαναγγελθεί ώς παρουσίαση του βιβλίου του Στρατηγού μόνο παρουσίαση δεν ήταν. Εξάλλου δεν υπήρχε κανένα βιβλίο για διάθεση στη αίθουσα και αυτό έχει και την σημασία του.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών του νομού Καρδίτσας προσκάλεσε τον Επίτιμο Α/ΓΕΣ να κάνει μια ενημέρωση στην ουσία για ποια είναι η Τουρκία από πότε εμφανίστηκαν στην περιοχή, μια αναδρομή στην ιστορία φτάνοντας μέχρι στην σημερινή εποχή.

Η αναφορά του Αρχηγού στις προκλήσεις των Τούρκων και αποκάλυψη του σχεδίου των Τούρκων που ο Στρατηγός αποκάλυψε ότι είναι ένα σχέδιο των 6 σημείων από το 1955 για ολοκληρωτική απαξίωση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δεν μάσησε τα λόγια του όπου και κατακεραύνωσε τους Πολιτικούς που απλά και στην Ελληνική Θράκη αλλά και σε όλη την επικράτεια δεν παραχωρούν απλά τα δικαιώματα στις όποιες Μουσουλμανικές μειονότητες, αλλά τους παραχωρούν παραπάνω δικαιώματα στη Θράκη, από ότι στους Χριστιανούς που είναι όλοι Έλληνες πολίτες, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Για την Κύπρο ανέφερε χαρακτηριστικά αν δεν υπάρχει συμφωνία για αποχώρηση των Κατοχικών Στρατευμάτων και κατάργηση των Εγγυήτριων Δυνάμεων, η όποια λύση δεν έχει Μέλλον και αναρωτήθηκε πως θα δεχθεί η Ε.Ε των 450 εκ. να την κάνει Κουμάντο η Τουρκία με την ψήφο μερικών χιλιάδων των Τουρκοκυπρίων, που και αυτοί είναι εγκλωβισμένοι άπω τους Εποίκους και την Τουρκία.

Σε ερώτηση αν πρέπει η Ελλάδα να οργανωθεί και να ετοιμάζεται απάντησε αφοπλιστικά… Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτε και από κανέναν, έχουμε την ισχύ και πρέπει να αντιδράσουμε, αν όχι τώρα πότε;

Ζήτησε από τους νέους της Ελλάδας να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να μην αφήνουν 100 άτομα να καίνε τις Σημαίες και την Ελλάδα, χωρίς να αντιδρά κανείς και ειδικότερα οι νέοι μας που είναι πολύ καλύτεροι από την δική μας γενιά.

Ο Στρατηγός μίλησε για μια ώρα και 45 λεπτά σε μια αίθουσα που δεν έπεφτε καρφίτσα και που αποδείχθηκε πολύ μικρή για την εκδήλωση.

Επισήμανε και εντόπισε το πρόβλημα της Ελλάδος όχι στο οικονομικό αλλά στο δημογραφικό και προέτρεψε τους Έλληνες να κάνουν παιδιά.

Ανέφερε δεν χαρακτηριστικά το παράδειγμα για την Κούρδισα Μάνα που λέει στον Τούρκο: Ένα παιδί θα μου σκοτώσεις εσύ. Εγώ θα κάνω άλλα δέκα!

Από την εκδήλωση απουσίαζαν οι πολιτικές και τοπικές αρχές για άγνωστους λόγους … δεν τους ενδιαφέρει φαίνεται μια ανάλυση από έναν που γνωρίζει τα γεγονότα και την Ανθρωπογεωγραφία των Τούρκων.

Η επιτυχία της εκδήλωσης αν και ήταν Κυριακή βράδυ πιστώνεται αποκλειστικά στο Δ.Σ του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών που απέδειξαν ότι ανησυχούν για το μέλλον της πατρίδος και δεν εφησυχάζουν.
Πηγή
Tromaktiko