Στο «εκβιαστών» γνωστός ποδοσφαιριστής!

Είναι μια απο εκείνες τις υποθέσεις που δεν βγαίνει προς τα έξω. Κι αυτό διότι οι πρωταγωνιστες δεν θέλουν να εκτεθούν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Και μπορεί να πρόκειται για πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή και νεαρή τραγουδίστρια απο την Θεσσαλονίκη… αλλά οφείλουμε να σεβαστούμε τα προσωπικά δεδομένα τους. Αυτό που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας είναι το γεγονός. Οι δυο τους έπαιζαν σε γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης. Για αρκετό καιρό. Ο ποδοσφαιριστής παντρεμένος με παιδί, -αλλά σε διάσταση- και η τραγουδίστρια ελεύθερη αλλά σε μόνιμη αναζήτηση χορηγού. Βλέπετε η δισκογραφία είναι πολύ ακριβή για τραγουδίστρια με μεροκάματο 120 ευρώ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στην αρχή χαλαρά και εξελίχτηκε σε πολύ πρόστυχο. Σε αυτό έπαιζαν και οι δυο. Σύμφωνα με τον καταγγέλοντα η τραγουδίστρια τον “ταϊζε” καθημερινά με εικόνες και βίντεος ενώ πολλές φορές του ζητούσε σημαντικά ποσά προκειμένου να ταξιδέψει στην Αθήνα για να τον δεί. Εκείνος μαγεμένος απο τα κάλλη της και τις ανήθικες πόζες της έστελνε για μεγάλο διάστημα όσα ζητούσε. Όμως η τραγουδίστρια δεν “κατέβαινε” ποτέ στα Νότια. Όταν ο ποδοσφαιριστής κατάλαβε το δούλεμα σταμάτησε κάθε επάφη μαζι της. Όπως λένε στην γλώσσα των σόσιαλ μίντια την ¨μπλόκαρε”. Εκείνη ωστόσο επέμενε στο κινητό τηλέφωνο του με απειλητικά μηνύματα, ότι θα κοινοποιήσει τις συνομιλίες τους και πώς θα ενημερώσει και την πρώην γυναίκα του.

Για να μην το κάνει αυτό ζητούσε χρήματα… και μάλιστα σε γραπτά μηνύματα. Η υπόθεση είναι καραμπινάτη και «δεμένη» και όπως μαθαίνω ο ποδοσφαιριστής έχει σκοπό να προχωρήσει την υπόθεση μέχρι το τέλος.

http://blogs.gossip-tv.gr