Τράκαρε και παράτησε το παιδί της στο αυτοκίνητο μέσα στο χιόνι μία ολόκληρη νύχτα!

Αδιανόητα φαίνονται όλα όσα έκανε μία μητέρα από τις ΗΠΑ όταν από θύμα σε τροχαία ατύχημα μετατράπηκε σε θύτη, εγκαταλείποντας αβοήθητο το ίδιο της το παιδί!

Η Νικόλ Κάρμον, μητέρα ενός δίχρονου αγοριού, τράκαρε το Σάββατο το βράδυ έξω από ένα εμπορικό κέντρο στο Θόρτον, πόλη στο Κολοράντο.

Αμέσως μετά το ατύχημα παράτησε τον γιο της στο αυτοκίνητο και επέστρεψε σπίτι της σαν να μην είχε συμβεί τίποτε!

Το παιδί έμεινε για αρκετές ώρες στο αμάξι και ήρθε αντιμέτωπο με αντίξοες συνθήκες λόγω του καιρού στην περιοχή. Όλο το βράδυ που έμεινε εγκλωβισμένο εκεί, χιόνιζε και είχε φοβερό κρύο με αποτέλεσμα οι αστυνομικές αρχές να τον βρουν την επόμενη μέρα με υποθερμία και κρυοπαγήματα.

Το παιδί νοσηλεύτηκε άμεσα σε νοσοκομείο για να επανέλθει η θερμοκρασία του σώματός του και να αντιμετωπιστεί η κατάστασή του. Το παράξενο της υπόθεσης ήταν ότι η ίδια η μητέρα ενημέρωσε την επόμενη μέρα την τοπική αστυνομία για να επέμβει.

Στην τηλεφωνική τους επικοινωνία η Κάρμον δεν θυμόταν πού ακριβώς είχε αφήσει το αυτοκίνητό της, προκαλώντας περαιτέρω προβλήματα στις αρχές για να εντοπίσουν το ΙΧ. Οι έρευνες ξεκίνησαν στις 10.30 το επόμενο πρωί και γύρω στο μεσημέρι βρήκαν το αυτοκίνητο καλυμμένο με χιόνι.

Πλέον η μητέρα είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της κακοποίησης ανηλίκου ενώ ερευνώνται οι λόγοι και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η γυναίκα έθεσε σε κίνδυνο την υγεία του γιου της.